Pirelli primește distincția Gold Class pentru sustenabilitate

Pirelli primește din nou distincția Gold Class în cadrul raportului Sustainability Yearbook 2021, un proiect anual aparținând S&P Global, prin care sunt analizate profilurile de sustenabilitate a peste 7.000 de companii.
Pirelli primește distincția Gold Class pentru sustenabilitate

Pirelli este singura companie din sectorul componentelor auto, la nivel mondial, care a obținut distincția ”Gold Class”. Clasamentele sunt realizate în fiecare an pe baza Evaluării Sustenabilității Corporative SAM pentru indicii S&P Global și Dow Jones Sustainability. În anul 2020, așa cum s-a anunțat deja, Pirelli a fost confirmat liderul mondial al sectorului, cu un scor total de 84 de puncte, comparativ cu o medie sectorială de 35.

”Confirmarea Pirelli la categoria Gold Class în raportul Sustainability Yearbook 2021 subliniază locul central pe care îl ocupă sustenabilitatea în strategia companiei noastre și capacitatea Pirelli de a integra o abordare responsabilă în toate activitățile sale de afaceri, creând valoare pentru părțile interesate”, a declarat Marco Tronchetti Provera, vicepreședinte executiv și CEO al Pirelli.

Pirelli primește distincția Gold Class pentru sustenabilitate

”Vrem să felicităm compania Pirelli pentru premiul GOLD primit în cadrul raportului Sustainability Yearbook 2021, care prezintă cele mai bune companii din industrie, dar și în ceea ce privește indicatorii materiali, financiar și ESG. Cu peste 7.000 de companii evaluate, includerea în raport reprezintă o adevărată premiere a excelenței sustenabilității corporative”, a spus și Manjit Jus, Global Head la ESG Research, S&P Global.

Adaugati comentariu