MAN OnlineTraffic, prima funcție digitală MAN disponibilă

Funcția MAN OnlineTraffic le permite șoferilor de camion să planifice cele mai bune rute, datorită integrării datelor în timp real despre condițiile de trafic în sistemul de navigație al camionului.
MAN Now OnlineTraffic TGX servicii digitale

Noul serviciu digital MAN Now este acum disponibil în UE, Norvegia, Marea Britanie și Elveția. Clienții pot primi actualizări de soft fără a duce camionul în service, ca la un smartphone. Prima funcție disponibilă este MAN OnlineTraffic, care le permite șoferilor de camion să își planifice cele mai bune rute, datorită integrării datelor în timp real despre condițiile de trafic în sistemul de navigație.

Astfel, clienții pot beneficia de informații actualizate despre ambuteiaje sau blocaje și pot optimiza ruta în consecință. MAN OnlineTraffic ia în calcul și restricțiile relevante pentru șoferii de camion, precum înălțimile sau tonajele permise la poduri, în optimizarea rutelor.

MAN OnlineTraffic poate fi activat în MAN Now

După logarea pe platforma online, managerii de flotă pot echipa fiecare vehicul cu cele mai noi funcții, pe baza necesităților proprii, fără nevoia de vizite în atelierul de service. Sistemul online este disponibil pentru camioanele din noua generație MAN oricând și oriunde.

Modelele din seriile mai vechi pot beneficia de asemenea de serviciile digitale MAN. În acest caz, clientul trebuie să apeleze la atelierul de service preferat pentru instalarea echipamentelor necesare. MAN Now recunoaște automat ce funcții sunt compatibile pentru fiecare camion din flotă și dacă modificarea este posibilă.

Cu sistemul media Navigation Advanced la bord, clienții pot accesa MAN OnlineTraffic gratuit, timp de un an. Accesul gratuit este extins la doi ani dacă vehiculul este echipat cu sistemul media MAN Navigation Professional.

Dar MAN OnlineTraffic este doar începutul. MAN MapUpdate, cu actualizări de hărți, va fi disponibil în curând clienților MAN Now. Platforma va fi extinsă cu noi funcționalități în cursul anului 2021. În viitor, MAN Now le va permite managerilor de flote să adapteze configurația software de pe camioanele lor pentru a favoriza anumite cerințe comerciale, precum reducerea consumului de carburant.

Adaugati comentariu