WDP va construi o hală de 60.000 mp pentru Pirelli

WDP va construi, la Slatina, o nouă hală de aproximativ 60.000 mp pentru Pirelli, pentru extinderea capacității de depozitare existente a producătorului de anvelope. WDP preconizează că investiția pentru realizarea acestui proiect va fi de aproximativ 40 de milioane de euro.
WDP extensie Pirelli Slatina

WDP extinde unitatea de producție a companiei Pirelli, situată în Slatina, cu un depozit de ultimă generație, cu o suprafață de aproximativ 62.000 mp. Acest proiect se aliniază strategiei de dezvoltare a celei mai mari și mai importante locații de producție a companiei Pirelli, cotată la bursa din Italia. Noua hală va fi construită chiar lângă locația existentă din Slatina, în continuarea acesteia.

Investițiile pe care producătorul de anvelope le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităților la această locație, astfel că extinderea a devenit o necesitate. Logistica de intrare și ieșire urmează să fie amplasată în secțiunea nouă, unde se va amenaja și un spațiu pentru activități de producție.

După finalizarea construcției, preconizată în cursul celui de-al treilea trimestru al anului 2020, Pirelli va închiria noua clădire logistică pe o perioadă de cincisprezece ani. WDP pornește de la un buget de investiții de aproximativ 40 de milioane de euro, pe baza unui randament aliniat cerințelor pieței.

”Construcția acestei hale noi va optimiza cel mai important punct de producție al Pirelli și va asigura viitorul acestei locații”, a declarat Jeroen Biermans, Manager General al WDP în România.

Adaugati comentariu