Noul Volvo FH16 combină confortul cu puterea

Volvo Trucks a lansat noul Volvo FH16, care combină cu succes noi caracteristici de siguranță, un mediu de lucru concentrat pe nevoile șoferului și cele mai noi tehnologii în domeniu.
Noul Volvo FH16

Aspectul exterior al noii generații a modelului dedicat operațiunilor dificile de transport greu pe distanțe lungi este caracterizat de farurile emblematice în formă de V și noul design al grilei. De asemenea, panourile farurilor au fost repoziționate ușor spre exterior pentru a oferi vehiculului atât o aerodinamică îmbunătățită, cât și un aspect impunător.

Noul Volvo FH16 interior cabinaInteriorul noului Volvo FH16 a fost proiectat cu gândul la șoferi și a fost actualizat prin folosirea unei palete de culori noi și tapițerii. La fel ca la noul FH, bordul modernizat dispune de două ecrane digitale pentru panoul de instrumente și sistemul de infotainment.

Maneta schimbatorului treptelor de viteză I-Shift a fost reproiectată și include simboluri iluminate de selecție a treptelor de viteză și noi moduri de deplasare, pentru o performanță optimizată.

Sarcina utilă crescută pe puntea față și puntea motoare și punțile portante amplasate în fața punții motoare cu unghiuri de bracaj optimizate îmbunătățesc atât manevrabilitatea, cât și productivitatea noului Volvo FH16. O punte tandem nouă de 38 de tone este, de asemenea, disponibilă pentru activități deosebit de dificile.

Noul Volvo FH16 preia și sistemele de siguranță și asistență ale noului FH: faruri LED cu fază lungă adaptivă, sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere, pilotul automat cu asistență la coborâre, avertizarea de coliziune cu frână de urgență. De asemenea, controlul adaptiv al vitezei de croazieră (ACC) funcționează acum pentru orice viteză, până la oprirea completă. Vizibilitatea poate fi îmbunătățită și mai mult prin adăugarea unei camere video montate pe oglinda din dreapta.

Combinația perfectă pentru operațiuni dificile

Combinând motorul puternic de 16 litri de până la 750 CP cu o manevrabilitate îmbunătățită, cea mai recentă tehnologie de siguranță și cea mai bună asistență pentru șofer, noul Volvo FH16 oferă productivitate superioară pentru cele mai dificile activități de transport. Motorul D16K Euro 6 Step D este disponibil în versiuni de 550 CP (2800 Nm), 650 CP (3150 Nm) și 750 CP (3550 Nm).

Cabinele disponibile sunt cabina de dormit mai joasă, cabina de dormit, Globetrotter, Globetrotter XL și Globetrotter XXL.

Noul Volvo FH16

Adaugati comentariu