Noul Actros, disponibil și ca transportor auto

Noul Actros este acum prezent în premieră pe șosele și într-o versiune transportor auto. Primul astfel de model este folosit de compania austriacă Lagermax.
Noul Actros, disponibil și ca transportor auto

Cu noul vârf de gamă de la Mercedes-Benz Trucks, compania de familie din Salzburg, cu 3.600 de angajați, se detașează într-un mediu competitiv extrem de dur.

”Lagermax a căutat mereu soluții tehnice care cresc profitabilitatea și garantează profitul”, a declarat Franz Birgmann, managerul de flotă al companiei. Un astfel de exemplu este sistemul îmbunătățit Predictive Powertrain Control de care dispune noul Actros și în versiunea transportor auto. Sistemul controlează transmisia și viteza de croazieră, ajutând șoferul să adopte un stil de condus economic nu doar pe autostrăzi, ci și pe drumurile naționale. ”Cu un rulaj anual de peste 100.000 km pe camion, fiecare procent economisit pune umărul la succesul nostru financiar”, mai spune Birgmann.

Acesta a mai precizat că șoferii apreciază în mod special la noul Actros sistemele revoluționare Multimedia Cockpit și MirrorCam. ”Cu noul Actros în flota noastră, dorim să facem o declarație într-un moment în care șoferii buni sunt greu de găsit. Ne dorim să fim un angajator atractiv, care are în flotă cele mai sigure, confortabile și moderne vehicule”.

Lagermax deține 55 de filiale în 12 țări europene. Grupul înregistrează cele mai mari venituri în sectorul de transport de autoturisme și serviciile conexe. Compania folosește o suprafață de aproximativ 2 milioane de metri pătrați pentru parcarea mașinilor noi. Lagermax folosește pentru transport cele peste 500 de camioane din flota proprie, dar și vehicule deținute și operate de subcontractori. Anul viitor, compania va celebra 100 de ani de la înființare.

Adaugati comentariu