Noile MAN TGX și TGE, prezentate oficial în România

Cu ocazia lansării celui de-al 9-lea service MAN din cadrul rețelei naționale, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul mărcilor MAN și Neoplan în România, a prezentat în premieră în România noul autotractor MAN TGX, model destinat transportului pe distanțe lungi, și comerciala ușoară MAN TGE.
Noile MAN TGX și TGE, prezentate oficial în România

În februarie, MAN a prezentat publicului noua generație de camioane. Grație noilor lanțuri cinematice, elementelor aerodinamice îmbunătățite, sistemelor de asistență, precum MAN EfficientCruise, noua generație de camioane MAN aduce economii de combustibil de până la 8,2%, lucru confirmat și de cel mai nou raport TŰV.

Ca și până acum, noul MAN TGX este disponibil cu trei serii de motoare: D15, D26 și vârful de gamă D38, care acoperă o plajă de putere cuprinsă între 330 CP și 640 CP (MAN D38 – de la 540 CP la 640 CP, MAN D26 – de la 430 CP și 510 CP și MAN D15 – de la 330 CP la 400 CP).

Pe lângă versiunile clasice de autotractoare 4×2 și 6×2, respectiv șasiu rigid, noul MAN TGX este încă disponibil în versiuni autotractor 6×4 și 8×4, acestea fiind o alegere populară pentru companiile de transport agabaritic.

Autotractorul 4×2 poate fi comandat opțional cu sistemul de tracțiune hidrostatică MAN HydroDrive pe puntea față, care oferă o tracțiune superioară pe suprafețele neasfaltate, dar menține și o sarcină utilă ridicată. Cu această diversitate de opțiuni, noul MAN TGX acoperă o gamă cuprinsă între 18 și 41 de tone masa totală maximă autorizată (MTMA) a vehiculului. În cazul aplicațiilor grele, MTMA este de 250 de tone.

Noul MAN TGX va fi prezentat direct clienților

Noul MAN TGX este disponibil cu trei versiuni de cabina GX, GM, GN, cu volume cuprinse între 9,7 și 12,6 metri cubi.

Din cauza situație generate de pandemia de coronavirus, MHS Truck & Bus Group a luat decizia de a prezenta noul autotractor MAN TGX direct în locațiile clienților, respectând măsurile de sănătate în vigoare, în vederea prevenirii răspândirii virsului SARS-COV-2.

MAN TGE OradeaComerciala ușoară MAN TGE disponibilă în România tgx

În cadrul evenimentului a fost prezentat și MAN TGE, cel mai mic model din portofoliul producătorului bavarez. Comerciala ușoară este acum disponibilă pentru vânzare și pe piața din România, în variante constructive furgon, autoșasiu și transport persoane cu până la 19+1 locuri.

Modelele MAN expuse în cadrul evenimentului de la Oradea:

  • noul autotractor MAN TGX 18.510 4×2 BL SA, destinat transportului pe distanțe lungi cu noua cabina GX și echipare de top
  • autocar MAN Lion’s Coach, Bus of the Year 2020, echipare premium, 55+1+1 locuri
  • autocamion MAN TGX 33.510 6×6 BB, cu tracțiune integrală 6×6, echipare de top, macara forestieră și racoanțe
  • două modele MAN TGE, cel mai mic model al gamei de vehicule comerciale MAN, în versiune MAN TGE 3.180 4×2 cu suprastructură frigorifică (certificare ATP) și MAN TGE 5.180, echipată cu benă basculabilă.

MAN Oradea

 

Adaugati comentariu