MHS Truck & Bus a inaugurat centrul de vânzări și service de la Oradea
Home Noutati MHS Truck & Bus a inaugurat centrul de vânzări și service de la Oradea
Noutati

MHS Truck & Bus a inaugurat centrul de vânzări și service de la Oradea

64

MHS Truck & Bus România a inaugurat la finalul săptămânii trecute noul centru de vânzări și service de la Oradea. Acesta este al 9-lea service MAN din cadrul rețelei naționale MHS Truck Service (București, Otopeni, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara, Constanța și Bacău). De asemenea, în cadrul rețelei funcționează și 5 parteneri de service autorizați, în Iași, Slatina, Oradea, Piatra Neamț și Baia Mare.Noul sediu MHS Truck Service Oradea este situat pe drumul european E60/DN1, în apropierea punctului de trecere a frontierei Borș. Acesta se întinde pe o suprafață de 12.000 mp, dintre care 2.800 mp sunt alocați clădirii de birouri și atelierului, iar restul de 9.200 mp sunt destinați parcării camioanelor care vor veni la service și autovehiculelor noi destinate livrării.

Atelierul MHS Truck Service Oradea dispune de 4 canale de lucru și un canal destinat verificării ITP. În atelier vor fi asigurate 16 posturi de lucru pentru specialiștii care vor efectua lucrări de mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie și ITP, respectiv un număr de 8 posturi de lucru pentru personalul TESA, în această unitate desfășurându-și activitatea un număr total de 24 de angajați.

Clădirea a fost construită conform standardelor actuale MAN, iar atelierul este autorizat pentru lucrări de service pentru mărcile MAN și Neoplan, cu posibilitate de extindere pentru divizia de vehicule comerciale ușoare MAN TGE. Atelierul MAN din Oradea va funcționa în concordanță cu măsurile de siguranță în vigoare, în vederea prevenirii răspândirii virsului SARS-COV-2, la fel ca întreaga rețea națională de ateliere service MHS Truck Service.

”Valoarea investiției în atelierul MAN din Oradea se ridică la 4 milioane euro și reprezintă un pas important în dezvoltarea rețelei de service și a mărcii MAN în România”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

MHS Truck Service Oradea va oferi clienților săi, pe lângă serviciile de service, servicii de vânzare camioane noi și rulate, servicii de Service24, contracte de service, vânzare piese de schimb originale și accesorii MAN, campanii permanente pentru piesele de schimb originale MAN, programul de garanţie extinsă a pieselor de schimb, oferte speciale trimestriale de soluții complete de reparații (pachete pentru piese de schimb și manoperă adecvate produselor și sezonului), precum și tarife speciale de manoperă pentru vehicule cu vechime mai mare de 6 ani.

În vederea asigurării calității serviciilor oferite, personalul MHS Truck Service Oradea va participa în mod constant la cursurile pentru tehnicienii MAN, organizate prin intermediul celor două centre de perfecționare din Bucureşti şi Sibiu. Cursurile sunt organizate conform conceptelor MAN Academy şi standardelor MAN, cele două centre de perfecţionare din Bucureşti şi Sibiu oferind atât cursuri teoretice, cât şi cursuri orientate către activitatea practică.

De asemenea, prin intermediul MHS Truck Service Oradea, tinerii din zona de Vest a țării care doresc să se înscrie în programul de internship dezvoltat de departamentul de training MHS Truck & Bus Group vor putea beneficia de o pregătire la cel mai înalt nivel pentru a deveni specialişti în domeniile mecanică, electrică, tinichigerie şi vopsitorie pentru autovehiculele MAN. Programul, ajuns deja la a 9-a generație, continuă din 2020 sub denumirea MANTech2030.

Invitați de marcă

La evenimentul de inaugurare din 10 iulie, alături de Michael Schmidt, președinte MHS Holding, care a trimis un mesaj video, au fost prezente oficialități din cadrul Guvernului României, oficialități locale, precum și oficialități din partea producătorului MAN Truck & Bus. Printre acestea s-au numărat Marilen-Gabriel Pirtea, Deputat și Rector al Universității de Vest din Timișoara, Dragoș CL Preda, secretar de stat cu atribuții în comunicare, Emil Hurezeanu, Ambasadorul României în Germania, George Gabriel Bologan, Ambasadorul României în Italia, Ilie Gavril Bolojan, primarul orașului Oradea, Bátori Géza, primarul orașului Borș, Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus și Goeran Nyberg, Executive Board Member for Sales & Marketing la MAN Truck & Bus, care a transmis un mesaj video.

Prezent în cadrul evenimentului, Dragoș C. L. Preda, secretar de stat cu atribuții în comunicare, a declarat:

”MAN Truck & Bus unește activitățile de digitalizare ale tuturor sectoarelor de activitate într-o unitate nouă, puternică. În acest context, la nivelul companiei, se promovează masiv strategia de digitalizare a MAN Truck & Bus și implementarea acesteia, atenția fiind concentată pe optimizarea și îmbunătățirea proceselor interne, deoarece digitalizarea, ca și concept, schimbă nu numai produse și servicii, dar și compania în sine. Orientarea noastră către un viitor digital joacă un rol decisiv pentru competitivitatea viitoare a producătorilor de autovehicule comerciale și nu numai și avand ca rol accelerarea transformării, de la producători de autovehicule comerciale la furnizori de soluții inteligente de transport”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

”Undă verde” pentru restabilirea legăturii feroviare între Timișoara și Szeged

Guvernul a aprobat Memorandumul, semnat între Ministerul Transporturilor și Infrastructurii din România...

NoutatiRutierTransportatori

Primăria Galați cumpără 10 microbuze electrice Karsan e-Jest

Primăria Municipiului Galați anunță că a semnat contractul pentru achiziția a 10...

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...