Cea mai mare parcare securizată din Europa

Parcarea de camioane Maasvlakte Plaza a adăugat recent alte 210 locuri. După această extindere, Maasvlakte Plaza a ajuns la 567 locuri de parcare, devenind cea mai mare parcare securizată de camioane din Europa și din lume.
Cea mai mare parcare securizată din Europa

Numărul total de locuri de parcare sigure din zona Portului Rotterdam a ajuns astfel la 945.

Extinderea era necesară deoarece Maasvlakte Plaza ajunsese la o rată de ocupare de peste 90%, încă de la deschiderea ei din mai 2017. Din cauza dezvoltărilor din zonă, parcarea se așteaptă să devină tot mai aglomerată în anii următori.

„Acest concept setează noi standarde. Parcarea pentru camioane este sigură, curată, oferă facilități de înaltă calitate pentru șoferi și vehiculele lor și se află în imediata vecinătate a terminalelor și centrelor de distribuție. Cea mai mare parcare securizată îmbunătățește accesibilitatea în Portul Rotterdam și crește eficiența logisticii în zonă”, a declarat Ronald Paul, COO al Autorității Portului Rotterdam.

Pentru a le oferi șoferilor suficient timp și flexibilitate pentru evitarea orelor de vârf, primele două ore la Maasvlakte Plaza sunt gratuite. Parcarea este localizată în centrul Maasvlakte și are conexiune directă cu autostrada N15. În medie, parcarea este situată la aproximativ 3,5 km de terminalele de containere din port, iar unele centre de distribuție sunt situate la mai puțin de 2 km distanță.

Maasvlakte Plaza dispune de birou de informații, Wi-Fi, dușuri, toalete, spălătorie și uscătorie de rufe, vestiare și un restaurant Routiers cu 175 de locuri. În plus, șoferii pot găsi acolo o stație de alimentare Shell și o spălătorie de camioane.

Citește și:

Portul Rotterdam, consorțiu pentru achiziția a 1000 de camioane cu hidrogen

Pachetul Mobilitate 1, adoptat definitiv. Când se aplică modificările

Primele camioane Hyundai XCIENT alimentate cu hidrogen au plecat spre Europa

Adaugati comentariu