Noi servicii UPS pentru sectorul medical

UPS va introduce noi servicii în domeniile medical și al științelor vieții, atât pentru clienții existenți, cât și pentru clienții noi. UPS va oferi noi soluții de detectare și monitorizare, cu scopul de a asigura o foarte bună vizibilitate, urmărire și gestionare a transporturilor critice în domeniul medical.
UPS livrare online colet Worldwide Economy

În plus, toate operațiunile UPS în domeniul medical vor fi aliniate cu un sistem inovator de management al calității și de certificare, pentru a răspunde celor mai înalte standarde de calitate și pentru a simplifica verificarea parametrilor de performanță. Pentru a realiza acest lucru, UPS înființează o unitate dedicată: Healthcare and Life Sciences (HCLS).

UPS Premier va oferi diverse tipuri de servicii pentru clienții care activează în domeniul medical, prin valorificarea capabilităților UPS Smart Global Logistics Network de urmărire a coletelor. În plus, aceste capabilități vor fi combinate cu noi senzori avansați pentru colete, pentru a asigura trasee prioritare, servicii de sortare, pentru situații neprevăzute și servicii de livrare pentru transporturile critice medicale. Portofoliul UPS va oferi cele mai noi servicii pentru gestionarea cu prioritate a coletelor care sunt condiționate de timpul de livrare și de o anumită temperatură, contribuind la creșterea fiabilității.

”Oferim clienților noștri vizibilitate și siguranță pentru transporturile critice din domeniile medical și al științelor vieții. Datorită noilor tehnologii și modalități de planificare vom avea o mai mare flexibilitate în protejarea acestor colete pe durata întregului traseu, oferind în același timp soluții pentru situații neprevăzute și servicii de o fiabilitate ridicată”, a declarat David Abney, președinte și CEO al UPS.

Această soluție face parte din eforturile UPS de îmbunătățire a facilităților din rețeaua companiei cu sisteme inteligente IoT, pentru a urmări coletele medicale. Aceste soluții vor fi disponibile online în primul trimestrul din 2020.

”Indiferent de situație, în transporturile din domeniile medical și al științelor vieții este nevoie de servicii de încredere și fiabile. Aceste soluții vor permite UPS să furnizeze servicii de înaltă calitate”, a precizat Abney.

Adaugati comentariu