20 de autobuze electrice Karsan pentru Dej

Anadolu Automobil Rom S.R.L, unic importator al mărcii Karsan în România, a semnat la finalul săptămânii trecute contractul-cadru de furnizare a 20 de autobuze electrice Karsan către Primăria Dej.
Modelele electrice Karsan la expoziția RNTP

Achiziția a fost posibilă prin accesare de fonduri europene. Contractul include și furnizarea sistemelor de e-ticketing și licențelor aferente acestora. Valoarea totală a contractului cadru este de 33.264.000 lei + TVA.

Cu aceeași ocazie a fost semnat și primul contract subsecvent. Acesta prevede furnizarea a 8 autobuze Karsan Atak Electric și 4 Karsan Jest Electric. Garanția autobuzelor este doi ani sau 200.000 km.

La ceremonia oficială de semnare a contractului au participat Maria Peșu (Director General al Anadolu Automobil Rom S.R.L.) și Costan Morar, Primarul orașului Dej.

Ulterior acestui contract subsecvent vor mai fi încheiate încă două contracte, conform procedurii de achiziție. Finalizarea livrărilor este estimată a se încheia la finele lunii august 2020. Primele autobuze electrice Karsan vor ajunge la Dej începând din primăvara anului viitor.

Adaugati comentariu