129 de autobuze Mercedes-Benz Citaro G hybrid în Belgia

Primele autobuze articulate Mercedes-Benz Citaro G hybrid dintr-o comandă totală de 129 de unități au intrat în operare în orașele Liege, Mons și Nivelles din regiunea Valonia (Belgia).
129 de autobuze Mercedes-Benz Citaro G hybrid în Belgia

Comanda, una dintre cele mai importante de autobuze articulate din ultimii ani, a fost făcută de compania de transport TEC Group. Restul vehiculelor de 18 metri lungime din această comandă vor fi livrate până la vară. Autobuzele vin la pachet cu un contract de service pe 8 ani.

Modelul Citaro G hybrid este unul confortabil, sigur și prietenos cu mediul: pachetul hibrid opțional reduce consumul și emisiile de CO2 cu până la 8,5% față de un autobuz articulat standard.

129 de autobuze Mercedes-Benz Citaro G hybrid în BelgiaAutobuzele Citaro G hybrid comandate în Belgia vin cu o echipare extinsă. În funcție de tipul de aplicație, autobuzele vor avea 3 uși (operațiuni suburbane) sau 4 uși (operațiuni urbane). Autobuzele dispun de sistem de climatizare, podea cu aspect de lemn, scaune cu tapițerie textil-piele de culoare roșie, porturi USB și lift electric pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă.

Șoferul dispune de o cabină închisă și de sisteme de asistență precum Preventive Brake Assist și Sideguard Assist.

TEC Group este compania care se ocupă de transportul public în regiunea Valonia și Regatul Belgiei. Cu 5.200 de angajați, dintre care 3.200 de șoferi, compania are o flotă de 2.400 de autobuze, plus câteva trenuri. TEC operează 767 de rute și transportă anual aproximativ 150 de milioane de pasageri.

Adaugati comentariu