MAN prezintă astăzi noua sa generație de camioane

MAN Truck & Bus va prezenta astăzi noua sa generație TGX pentru transport internațional. Acesta este primul model lansat din noua generație de camioane MAN, care va fi dezvăluită treptat în următorii ani.
noua generație MAN TGX

Potrivit presei internaționale, care se bazează pe pozele spion publicate deja, noua cabină este o reproiectare inteligentă a celei folosite încă din anul 2000. Structura cabinei a rămas neschimbată, dar partea din față, lateralele și plafoanele sunt noi. Astfel, interiorul cabinei este mult mai spațios, iar postul de condus este mai ergonomic.

Noi am văzut deja noul model, dar păstrăm secretul până deseară. Vă putem spune însă că nuanța de prezentare a camionului este auriu. În plus, vineri vom conduce noul TGX, iar testul îl puteți citi în numărul viitor al revistei Cargo&Bus, care apare după 17 februarie.

Potrivit producătorului, ”noul vârf de gamă MAN va seta noi standarde în ce privește ușurința în folosire și conectivitate. El ia în calcul cerințele prezente și viitoare pentru digitalizare, automatizare și carburanți alternativi”. Totuși, se pare că noul TGX nu va veni deocamdată cu motoare noi. Din 2022, însă, MAN va prelua noul motor diesel de 13 litri al Grupului Traton, care va fi introdus de Scania din 2021.

Deocamdată, modelul prezentat are oglinzi clasice, dar se pare că în curând va fi disponibilă și o opțiune cu camere video.

Ceremonia de lansare poate fi urmărită începând cu ora 21:30 pe pagina oficială de youtube a MAN.

Adaugati comentariu