Karin Radstrom, viitoarea șefă a Mercedes-Benz Trucks

Karin Radstrom va fi începând de la 1 Mai 2021 noua șefă a Mercedes-Benz Trucks. În următorul an, suedeza venită de la Scania va prelua treptat atribuțiile de la Stefan Buchner, care a decis să se retragă după mai bine de 30 de ani de activitate.
Karin Radstrom, viitoarea șefă a Mercedes-Benz Trucks

Retragerea lui Buchner fusese anunțată la mijlocul lunii martie. Karin Radstrom se alătură Mercedes-Benz Trucks, după ce până acum a lucrat doar la Scania. Din 2019, ea era șefa de Vânzări și Marketing a companiei suedeze.

”Suntem încântați să-i urăm bun venit lui Karin în echipa noastră globală de conducere. Ea are o vastă experiență internațională în industria de vehicule comerciale și un istoric demonstrat în modelarea unei organizații de vânzări concentrate pe client și pe experiența de marcă”, a declarat cu ocazia numirii Martin Daum, președinte al Consiliului de Administrație al Daimler Truck AG și membru al Consilului de Administrație al Daimler AG.

Suedeza Karin Radstrom a început ca stagiar la Scania, în 2004, după ce a absolvit un Master în Inginerie și Management Industrial la Institutul Regal de Tehnologie din Stockholm. Din 2007, ea a ocupat diferite poziții de conducere în cadrul organizației Scania, în departamentele de vânzări și service. Ea a fost inclusiv șefa diviziei de autobuze și autocare a Scania și a demarat activitățile companiei cu vehicule conectate.

Citește și:

eConic va fi următorul camion electric Mercedes-Benz

S-a înființat Mercedes-Benz Trucks & Buses România

Sinaia cumpără 11 autobuze Mercedes Citaro Hybrid

Conectivitate maximă cu Mercedes-Benz Truck App Portal

Mercedes-Benz răspunde provocării lansate de Audi

Adaugati comentariu