T 01 Racing, prima ediție specială pentru camioane rulate

Pentru a marca intrarea motorului de 13 litri și 480 CP în gama sa de camioane rulate, Renault Trucks lansează ediția specială T 01 Racing, inspirată din lumea curselor de mașini.
T 01 Racing, prima ediție specială pentru camioane rulate

Seria specială Renault Trucks T 01 Racing se bazează pe camioane rulate ”tinere”, recondiționate de Used Trucks Factory. Camioanele au fost selectate, pregătite și transformate de experții din rețeaua Renault Trucks, în concordanță cu standardele constructorului, folosind doar piese originale, certificate. Camioanele au kilometraj mic și vin cu o garanție completă de 12 luni sau 120.000 km din partea producătorului.

T 01 Racing, prima ediție specială pentru camioane rulateÎn plus, Renault a îmbunătățit aceste camioane cu un aspect special. Liniile autotractorului Euro 6 au fost optimizate de designerii de la Halle du Design (HDD), o unitate deținută de producătorul francez. Aceștia s-au inspirat din lumea curselor de mașini pentru a produce un design modern și dinamic, potrivit cu performanțele tehnice ale vehiculului.

Pe un fundal alb EKLA, camioanele T 01 Racing combină la exterior trei nuanțe diferite: negru strălucitor, roșu aprins și galben închis. Acestea sunt folosite inclusiv pe parasolar, butucii roților, grila radiatorului sau oglinzile laterale. Opțional, clienții pot adăuga componente cu design tip carbon, accesorii de iluminare LED, goarne sau o vopsea specifică.

Interiorul este și el unul deosebit. Deschiderea ușii lasă la vedere barele de susținere vopsite de asemenea în roșu și galben. Tapițeria gri, elementele care imită fibra de carbon și gurile de ventilație roșii completează aspectul sportiv.

Adaugati comentariu