T 01 Racing, prima ediție specială pentru camioane rulate
Home Noutati T 01 Racing, prima ediție specială pentru camioane rulate
Noutati

T 01 Racing, prima ediție specială pentru camioane rulate

23

Pentru a marca intrarea motorului de 13 litri și 480 CP în gama sa de camioane rulate, Renault Trucks lansează ediția specială T 01 Racing, inspirată din lumea curselor de mașini.Seria specială Renault Trucks T 01 Racing se bazează pe camioane rulate ”tinere”, recondiționate de Used Trucks Factory. Camioanele au fost selectate, pregătite și transformate de experții din rețeaua Renault Trucks, în concordanță cu standardele constructorului, folosind doar piese originale, certificate. Camioanele au kilometraj mic și vin cu o garanție completă de 12 luni sau 120.000 km din partea producătorului.

T 01 Racing, prima ediție specială pentru camioane rulateÎn plus, Renault a îmbunătățit aceste camioane cu un aspect special. Liniile autotractorului Euro 6 au fost optimizate de designerii de la Halle du Design (HDD), o unitate deținută de producătorul francez. Aceștia s-au inspirat din lumea curselor de mașini pentru a produce un design modern și dinamic, potrivit cu performanțele tehnice ale vehiculului.

Pe un fundal alb EKLA, camioanele T 01 Racing combină la exterior trei nuanțe diferite: negru strălucitor, roșu aprins și galben închis. Acestea sunt folosite inclusiv pe parasolar, butucii roților, grila radiatorului sau oglinzile laterale. Opțional, clienții pot adăuga componente cu design tip carbon, accesorii de iluminare LED, goarne sau o vopsea specifică.

Interiorul este și el unul deosebit. Deschiderea ușii lasă la vedere barele de susținere vopsite de asemenea în roșu și galben. Tapițeria gri, elementele care imită fibra de carbon și gurile de ventilație roșii completează aspectul sportiv.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...