Iveco lansează cursa cu ștafetă ”Our History, your stories”

IVECO lansează ”Our History, your stories”, o cursă cu ștafetă care urmărește șoferii de camioane Iveco pe drumurile din Europa.
Our History, your stories

Cinci șoferi, dintre care unul din România, patru etape și o cutie misterioasă: acestea sunt cifrele care definesc IVECO Relay Race, o inițiativă intitulată ”Our History, your stories”, lansată pentru a pune în centrul atenției viața șoferilor la bordul camioanelor mărcii. Cursa va urmări șoferii pe durata unei călătorii de patru etape de-a lungul Europei, cu opriri la locații emblematice ale Iveco și CNH Industrial.

Scopul acestui proiect este de a evidenția provocările zilnice ale șoferilor de cursă lungă și rolul camioanelor lor în viața lor de pe șosea. În timpul călătoriei, șoferii vor vorbi despre interesele lor, viața lor pe drum și gândurile despre camioane. Aceste testimoniale vor fi editate într-o serie de materiale video ce vor fi publicate pe canalele de social media ale Iveco în săptămânile următoare.

Iveco organizează această inițiativă în colaborare cu operatori logistici de top din Europa, ai căror șoferi călătoresc de-a lungul Europei, transportând cutia misterioasă. Ei au plecat de la CNH Industrial Village din Torino (Italia), iar pe parcurs vor opri la fabrica de tractoare din St Valentin (Austria), la centrul de design și testare din Ulm (Germania) și la fabrica de motoare din Bourbon-Lancy (Franța), înainte de a ajunge la punctul final. Călătoria se va încheia cu un mare eveniment la Madrid (Spania), unde va fi dezvăluit conținutul cutiei misterioase.

Puteți urmări etapele cursei pe:
Facebook:  https://www.facebook.com/IVECO/
Instagram: https://www.instagram.com/iveco/

Adaugati comentariu