Câștigătorii etapei naționale TechMasters 2019

Centrul de Training al Mercedes-Benz România a găzduit, la 13 iunie, etapa națională a competiției dedicate celor mai buni tehnicieni de service din rețeaua de parteneri și centre autorizate Mercedes-Benz Trucks. Câștigătorii etapei naționale TechMasters vor participa la marea finală a Global TechMasters Trucks 2019.
Câștigătorii etapei naționale TechMasters

Câștigătorii etapei naționale TechMasters vor forma echipa României, care va participa pentru a doua oară la competiția dedicată autocamioanelor, între 22 și 24 octombrie 2019. În marea finală, România va înfrunta alte 11 echipe de specialiști din Austria, Brazilia, China, Elveția, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Rusia și Turcia.

Global TechMasters este o competiție internațională dedicată desemnării celui mai bun tehnician de mentenanță, specialist piese de schimb, consilier de service, respectiv tehnician de diagnoză din rețeaua Mercedes-Benz. De asemenea, va fi aleasă cea mai bună echipă națională de service.

”Clienții noștri au încredere în camioanele Mercedes-Benz Trucks, dar și în serviciile nostre. Iar standardele înalte de calitate ale Mercedes-Benz Trucks pot fi asigurate investind în perfecționarea continuă a tehnicienilor noștri. Ei fac parte din marea familie Mercedes-Benz Trucks și contribuie activ la respectarea promisiunii Trucks you can trust”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses în cadrul Mercedes-Benz România.

Câștigătorii etapei naționale TechMastersÎn finala naţională s-au calificat 20 de tehnicieni care au parcurs mai multe probe practice și teoretice, ce au urmărit evaluarea şi testarea competenţelor la nivelul unui spectru larg de specializări – de la consultanță de service până la activitatea efectivă de mentenanță și service. Atât testele, cât şi exerciţiile practice au fost personalizate în acord cu profilul celor patru posturi. În plus, participanții au avut ocazia să conducă în premieră noul Actros, cel mai modern camion din lume.

”Am pregătit cu atenţie probele la care au fost supuşi finaliştii, urmărind îndeaproape structura concursului internaţional. În cadrul evaluării practice, participanţii au fost provocaţi cu jocuri de rol şi exerciţii de rezolvare practică a operaţiunilor de service. De exemplu, tehnicienii de diagnoză au avut de identificat, în decursul a 60 de minute, un defect instalat pe autocamion. Evaluatorii au urmărit atât corectitudinea acţiunilor specifice, cât şi modul în care standarele înalte ale Mercedes-Benz sunt transpuse în asigurarea calității serviciilor”, a declarat Adrian Nitu, Trainer la Centrul de Training al Mercedes-Benz România.

Câștigătorii etapei naționale TechMastersÎn urma etapei naţionale, au fost aleşi cei mai buni 4 specialişti care vor reprezenta România la Global TechMasters Truck 2019: Dan Bleahu (consilier service), Bogdan Dumitru Mihăilă (specialist piese de schimb și accesorii), Adrian Oprișor-Pitu (tehnician de diagnoză) și Adrian Ionuț Mușoaie (tehnician de mentenanță). Acestora li se va alătura antrenorul Adrian Niţu.

România va participa, pentru a doua oară, la competiția Global TechMasters Truck. Echipele naţionale sunt formate din 5 membri şi au în componenţă un consilier de service, un consilier de vânzări pentru piese de schimb și accesorii, un tehnician de diagnoză și un tehnician de mentenanță, respectiv un antrenor.

În perioada următoare, echipa de specialiști After-Sales urmează să deruleze un program personalizat de instruire sub îndrumarea lui Adrian Niţu. Programul se va încheia cu o tabără de pregătire, care va avea și componente de simulare a probelor finalei internaționale.

Adaugati comentariu