GEFCO, transport de echipamente de protecție către medici stomatologi și companii din România
Home Logistică GEFCO, transporturi urgente de echipamente de protecție în România
Logistică

GEFCO, transporturi urgente de echipamente de protecție în România

3

GEFCO a organizat transporturi urgente de echipamente de protecție pentru un furnizor regional al clinicilor stomatologice și un grup de distribuție internațional cu operațiuni în România.Astfel, prin serviciul Time Critical, au fost transportate de la Shanghai la Frankfurt, cu avionul, iar apoi până în România, cu camionul, 1,25 milioane de măști și 5.100 de ochelari de protecție. În total, 6 tone de marfă, împărțite în trei loturi.

Aproximativ 1 milion de măști vor fi disponibile spre vânzare, în timp ce restul de 250.000 și ochelarii de protecție vor fi distribuite către clinici și laboratoare stomatologice. GEFCO România a fost singurul furnizor de servicii logistice care a putut organiza aceste expedieri speciale în timp util. Procesul a presupus monitorizarea proiectului la fiecare oră, furnizarea de informații în timp real despre reglementări, proceduri fiscale și vamale accelerate.

”Sunt mândru de echipa noastră, care a reușit să dezvolte și să implementeze o soluție unică pentru clienți în această perioadă dificilă. În afara găsirii unei capacități de transport potrivite, am profitat de cunoștințele și prezența noastră internațională pentru a furniza servicii vamale și fiscale prin intermediul hub-ului GEFCO din Frankfurt, care a accelerat considerabil livrarea acestor echipamente esențiale”, a declarat Radu Adăscăliței, managerul diviziei Air & Sea a GEFCO România.

Servicii de urgență în toată Europa

GEFCO a gestionat transporturi urgente la nivel mondial pentru a ajuta clienții să facă față cererii deosebit de ridicate de echipamente medicale și de protecție, în timpul crizei Covid-19. În această perioadă, compania a transportat săptămânal aproximativ 1.000 de paturi medicale, din Franța, către mai multe destinații europene.

De asemenea, GEFCO își ia angajamentul de a sprijini clienții din fiecare industrie, în special producătorii de mașini. De la începutul crizei Covid-19, compania s-a ocupat de mai multe transporturi urgente pentru sectorul auto, pentru a preveni oprirea producției.

Citește și:

GEFCO are o nouă conducere pentru divizia Air & Sea

Germania va ridica interdicţia de călătorie în afara ţării de la 15 iunie

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

STILL în cursa pentru două premii IFOY

STILL concurează anul acesta pentru „Oscarul intralogisticii” în două categorii: La categoria...

Logistică

Soluții de automatizare scalabile și sisteme energetice inteligente pentru intralogistică de viitor

De la soluții inteligente entry-level până la soluții complet integrate: dezvoltările sofisticate...

Logistică

Aquila cumpără Parmafood

Tranzacție pe piața de distribuție: Aquila cumpără Parmafood de la antreprenorul Eugen...

Logistică

Firmele de curierat din România au început să aducă angajați din Nepal

Criza forței de muncă determină firmele din România de curierat să se...