GEFCO, transport de echipamente de protecție către medici stomatologi și companii din România
Home Logistică GEFCO, transporturi urgente de echipamente de protecție în România
Logistică

GEFCO, transporturi urgente de echipamente de protecție în România

40

GEFCO a organizat transporturi urgente de echipamente de protecție pentru un furnizor regional al clinicilor stomatologice și un grup de distribuție internațional cu operațiuni în România.Astfel, prin serviciul Time Critical, au fost transportate de la Shanghai la Frankfurt, cu avionul, iar apoi până în România, cu camionul, 1,25 milioane de măști și 5.100 de ochelari de protecție. În total, 6 tone de marfă, împărțite în trei loturi.

Aproximativ 1 milion de măști vor fi disponibile spre vânzare, în timp ce restul de 250.000 și ochelarii de protecție vor fi distribuite către clinici și laboratoare stomatologice. GEFCO România a fost singurul furnizor de servicii logistice care a putut organiza aceste expedieri speciale în timp util. Procesul a presupus monitorizarea proiectului la fiecare oră, furnizarea de informații în timp real despre reglementări, proceduri fiscale și vamale accelerate.

”Sunt mândru de echipa noastră, care a reușit să dezvolte și să implementeze o soluție unică pentru clienți în această perioadă dificilă. În afara găsirii unei capacități de transport potrivite, am profitat de cunoștințele și prezența noastră internațională pentru a furniza servicii vamale și fiscale prin intermediul hub-ului GEFCO din Frankfurt, care a accelerat considerabil livrarea acestor echipamente esențiale”, a declarat Radu Adăscăliței, managerul diviziei Air & Sea a GEFCO România.

Servicii de urgență în toată Europa

GEFCO a gestionat transporturi urgente la nivel mondial pentru a ajuta clienții să facă față cererii deosebit de ridicate de echipamente medicale și de protecție, în timpul crizei Covid-19. În această perioadă, compania a transportat săptămânal aproximativ 1.000 de paturi medicale, din Franța, către mai multe destinații europene.

De asemenea, GEFCO își ia angajamentul de a sprijini clienții din fiecare industrie, în special producătorii de mașini. De la începutul crizei Covid-19, compania s-a ocupat de mai multe transporturi urgente pentru sectorul auto, pentru a preveni oprirea producției.

Citește și:

GEFCO are o nouă conducere pentru divizia Air & Sea

Germania va ridica interdicţia de călătorie în afara ţării de la 15 iunie

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...