Gebrüder Weiss România, creștere de 7% în 2018

Gebrüder Weiss România a raportat pentru 2018 plusuri pentru principalii săi indicatori, demonstrând o poziție solidă în industria locală a logisticii și transporturilor. Cifrele pozitive și abordarea unor noi segmente de business sunt premisele pentru o creștere sustenabilă și pentru anul în curs.
Gebrüder Weiss România multimodal

În anul 2018, comparativ cu 2017, Gebrüder Weiss România a înregistrat o cifră de afaceri de 62 milioane de euro, reprezentând un plus de 7%, care a fost susținută prin creșteri cu 12% a numărului de transporturi efectuate (la 1,2 milioane de tone) și cu 3% a numărului de angajați. Performanțele locale sunt în linie cu cele ale companiei-mamă, care a raportat, de asemeni, o creștere globală de 8,3% a cifrei de afaceri.

”Anul 2018 ne-a adus satisfacții importante pe planurile pe care ne-am propus dezvoltarea. Aceasta creștere se datorează în principal echipei de profesioniști care a atins nivelul de maturitate si a acumulat experiența necesară implementării strategiei de dezvoltare și a proiectelor complexe pentru clienții noștri”, a declarat Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss România.

Din perspectiva infrastructurii logistice, în iunie 2018 a fost finalizată extinderea punctului de lucru de la Sibiu, ridicându-se un nou terminal logistic și un centru de cross-docking pe o suprafață de 4.500 mp. În prezent, GW România își deservește clienții cu o suprafață totală ajunsă la circa 60.000 mp, drept consecință a cererii în creștere din regiune. ”Mulţumită extinderii putem veni şi mai bine în întâmpinarea solicitărilor clienţilor şi volumului crescut de comenzi”, a mai spus Viorel Leca.

Pentru 2018, o decizie strategică a companiei a fost extinderea portofoliului de servicii prin implementarea pe piața locală a unui serviciu de livrări la domiciliu B2C. Serviciul GW pro.line Home cuprinde livrarea comenzilor online direct la adresa consumatorului final, vizând în special produse de mobilier, materiale de construcții sau electronice, și a fost deja testat la nivel internațional de către compania-mamă. Printre plusuri, serviciul include posibilitatea livrării seara sau în zilele de sâmbătă (în anumite zone), până în interiorul locuinței și manipularea mărfurilor de echipe de câte două persoane.

Adaugati comentariu