520 de camioane Scania pentru Zoomlion

Scania va livra în acest an 520 de vehicule pentru producătorul chinez de pompe de beton Zoomlion.
Scania Zoomlion pompe de beton

Cea mai recentă comandă făcută de Zoomlion Concrete Machinery este pentru 170 de vehicule pe care vor fi montate pompe de beton. Această comandă se adaugă celor 350 de camioane pe care Scania le-a livrat deja în acest an producătorului chinez.

”Avem o colaborare de lungă durată cu Zoomlion, unul dintre cei mai mari producători de utilaje pentru beton la nivel mondial. Primele camioane au fost livrate în urmă cu mai bine de zece ani. Este foarte reconfortant să vedem că produsele noastre îndeplinesc standardele înalte de calitate solicitate de Zoomlion”, a declarat Alexander Vlaskamp, șeful Scania Trucks.

Această comandă este compusă din 150 de modele Scania P 450 8×4 (pe care vor fi montate pompe de beton de 56 de metri lungime) și 20 de unități Scania P 450 10×4 (pentru pompe de 62-67 de metri).

De la începutul colaborării dintre cele două companii, în 2007, Scania a livrat 3.300 de camioane pentru producătorul chinez. Cel mai productiv an a fost 2012, în care Scania a livrat 1.350 de unități.

Zoomlion Heavy Industry Science and Technology Co, cu sediul în Changsha, provincia Hunan, este unul dintre cei mai mari producători mondiale de utilaje de construcții. De asemenea, portofoliul companiei mai include vehicule pentru agricultură, construcții, sectorul de energie sau diverse aplicații de transport.

Adaugati comentariu