Gebrüder Weiss lansează portalul pentru clienți myGW

Gebrüder Weiss a lansat noul portal digital myGW, cu date în timp real despre fluxul de mărfuri al clienților. Portalul este disponibil în prezent pentru toți clienții companiei din Austria, Germania, Elveția, Republica Cehă, Ungaria și Slovacia. În România, serviciul ar putea fi introdus în 2021.
Gebrueder Weiss myGW

Cu platforma myGW, Gebrüder Weiss acoperă toate serviciile din portofoliu, iar clienții săi au acces rapid și ușor la companie în orice moment. Aceasta înseamnă că, de acum înainte, toate comunicările cu furnizorul de servicii de logistică pot fi gestionate online.

”Cu myGW, am creat o platformă digitală prin care putem oferi clienților noștri informații în timp real despre fluxul lor de mărfuri – pentru transporturi terestre, transport aerian și maritim și logistica depozitării. Acest lucru nu numai că asigură un grad maxim de transparență, ci și facilitează fluxul de informații pe întregul lanț de aprovizionare. myGW permite, de asemenea, clienților noștri să ofere clienților lor informații despre starea exactă a comenzilor lor în orice moment. Este conceput intuitiv, reacțiile clienților indicând faptul că portalul este foarte ușor de utilizat și de înțeles. Economiile de timp rezultate reprezintă o valoare adăugată suplimentară”, spune Wolfram Senger-Weiss, CEO Gebrüder Weiss.

”Dorim să oferim și în România facilitățile noii platforme digitale. Pentru acest an ne-am propus și am demarat deja faza de testare cu clienți-pilot din portofoliu și sperăm că portalul va fi disponibil tuturor partenerilor noștri începând cu 2021”, a declarat Viorel Leca, director general al Gebrüder Weiss în România.

Adaugati comentariu