Gebrueder Weiss myGW
Home Logistică Gebrüder Weiss lansează portalul pentru clienți myGW
Logistică

Gebrüder Weiss lansează portalul pentru clienți myGW

38

Gebrüder Weiss a lansat noul portal digital myGW, cu date în timp real despre fluxul de mărfuri al clienților. Portalul este disponibil în prezent pentru toți clienții companiei din Austria, Germania, Elveția, Republica Cehă, Ungaria și Slovacia. În România, serviciul ar putea fi introdus în 2021.Cu platforma myGW, Gebrüder Weiss acoperă toate serviciile din portofoliu, iar clienții săi au acces rapid și ușor la companie în orice moment. Aceasta înseamnă că, de acum înainte, toate comunicările cu furnizorul de servicii de logistică pot fi gestionate online.

”Cu myGW, am creat o platformă digitală prin care putem oferi clienților noștri informații în timp real despre fluxul lor de mărfuri – pentru transporturi terestre, transport aerian și maritim și logistica depozitării. Acest lucru nu numai că asigură un grad maxim de transparență, ci și facilitează fluxul de informații pe întregul lanț de aprovizionare. myGW permite, de asemenea, clienților noștri să ofere clienților lor informații despre starea exactă a comenzilor lor în orice moment. Este conceput intuitiv, reacțiile clienților indicând faptul că portalul este foarte ușor de utilizat și de înțeles. Economiile de timp rezultate reprezintă o valoare adăugată suplimentară”, spune Wolfram Senger-Weiss, CEO Gebrüder Weiss.

”Dorim să oferim și în România facilitățile noii platforme digitale. Pentru acest an ne-am propus și am demarat deja faza de testare cu clienți-pilot din portofoliu și sperăm că portalul va fi disponibil tuturor partenerilor noștri începând cu 2021”, a declarat Viorel Leca, director general al Gebrüder Weiss în România.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...