Gebrüder Weiss lansează serviciul ETA de estimare a timpului de livrare

Compania de logistică Gebrüder Weiss va oferi clienților săi un serviciu de estimare a timpului de livrare a expedierii: ETA (Estimated Time of Arrival).
Gebrüder Weiss lansează serviciul ETA de estimare a timpului de livrare

În funcție de situația traficului, Gebrüder Weiss calculează continuu timpul estimat de sosire a oricărei expedieri. La livrarea finală, ora de sosire este redusă la o fereastră de două ore. Clienții pot urmări procesul de expediere online, inclusiv timpul estimat de sosire a comenzilor.

Gebrüder Weiss oferă acest serviciu digital pentru transport de marfă în regim de grupaj în toate locurile unde compania efectuează livrarea finală, inclusiv România. GW are o rețea numeroasă de filiale proprii situate între Basel, în Vest, și Tbilisi, în Est.

Lansarea funcției ETA face parte din strategia digitală a Gebrüder Weiss. Conform declarațiilor oficiale ale companiei, Gebrüder Weiss s-a dezvoltat în ultimii ani pentru a-și extinde și mai mult know-how-ul digital. Scopul strategic al companiei este de a oferi o combinație ideală de performanță fizică și instrumente digitale.

”În acest fel, ne deosebim în mod evident de companiile digitale ce abia au pătruns pe piață: acestea pot furniza o capacitate de utilizare digitală, dar fără niciun fel de active, capacitatea lor de a acționa este limitată, după cum subliniază situația actuală a covid-19”, a declarat Jürgen Bauer, membru în Consiliul de Administrație al Gebrüder Weiss.

”Investițiile realizate la nivel de grup în digitalizare aduc plus-valoare atât pentru angajații Gebrüder Weiss, prin simplificarea proceselor și economisirea de timp, dar și pentru clienții direcți ai companiei, care vor beneficia acum de trasabilitate în timp real”, a spus și Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss România.

În următoarele luni, compania va lansa mai multe servicii digitale. Portalul dedicat clienţilor – myGW – va fi lansat oficial în cursul anului.

Citește și:

Dezinfectare UV pentru echipamentele portabile din depozite

Când trece criza coronavirus în logistică? Ce spun experții germani

Numărul de curse de camion China-Europa s-a dublat

Gebrüder Weiss România, creștere de 7% în 2019

Asigurarea Carte Verde devine … albă. Precizări BAAR

Adaugati comentariu