eCanter Danemarca
Home Camioane FUSO eCanter a ajuns și la Copenhaga
CamioaneTehnologie

FUSO eCanter a ajuns și la Copenhaga

3

FUSO eCanter, camionul electric produs de Daimler Trucks, a ajuns și în Scandinavia, regiunea europeană cu cele mai mari vânzări de vehicule electrice. Două modele eCanter operează acum în Copenhaga, capitala Danemarcei, la companiile locale Citylogistik și Aarstiderne.Ambii clienți au obiectivul de a-și reduce emisiile de CO2 și a de transforma logistica de transport în mediul urban. Cu emisii locale zero, FUSO eCanter este un vehicul ideal pentru soluții de transport responsabile și o logistică prietenoasă cu mediul.

”Urbanizarea este o tendință majoră pe tot globul, iar cererea de alimente în mediul urban crește rapid. De aceea, camioanele sunt și vor rămâne coloane vertebrală indispensabilă a societății. Cu fiecare metropolă din Europa în care pătrunde eCanter, facem o contribuție de durată la modelarea viitorului logisticii urbane, dar și la punerea ei în practică”, a declarat Christoph Fitz, șef de vânzări și marketing al FUSO Europe.

FUSO eCanterCamionul electric ușor produs de FUSO este răspunsul la nevoile publicului pentru o distribuție urbană silențioasă și fără emisii. Modelul ajută la rezolvarea problemelor legate de poluare și nivelul de zgomot din orașele de pe tot globul. După livrarea din Copenhaga, FUSO eCanter circulă deja în nouă orașe europene din Germania, Marea Britanie, Franța, Portugalia, Olanda și Danemarca. Cu o autonomie operațională de 100 km, camionul de 7,49 de tone este adecvat pentru cerințele clienților care se ocupă de distribuție urbană pe distanțe mici.

FUSO eCanter este primul camion electric ușor produs în serie mică. În prima lună din acest an, FUSO a livrat și patru unități eCanter către doi clienți din Japonia. În prezent, aproximativ 150 de vehicule sunt operate de clienți în Japonia, SUA și Europa. Alte livrări sunt programate în viitorul apropiat.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Camioanele „verzi” scapă de taxa de tranzitare a Bucureștiului

Vehiculele comerciale cu propulsie electrică sau hibridă vor fi scutite de plata...

Camioane

Scania 25P XT, un an de acțiune la mina LKAB din nordul Suediei. Video

Camionul Scania 25P XT, complet electric, este motivul pentru care veteranul de...

Camioane

Holcim se bazează pe Mercedes-Benz eActros 600

Holcim se va baza pe Mercedes-Benz eActros 600 pentru a-și pune în...

Camioane

CRIS-TIM FAMILY HOLDING integrează camionul electric eActros 400 în operațiunile de distribuție

Daimler Truck & Bus Romania continuă programul de testare al camioanelor electrice...