FUSO eCanter a ajuns și la Copenhaga

FUSO eCanter, camionul electric produs de Daimler Trucks, a ajuns și în Scandinavia, regiunea europeană cu cele mai mari vânzări de vehicule electrice. Două modele eCanter operează acum în Copenhaga, capitala Danemarcei, la companiile locale Citylogistik și Aarstiderne.
eCanter Danemarca

Ambii clienți au obiectivul de a-și reduce emisiile de CO2 și a de transforma logistica de transport în mediul urban. Cu emisii locale zero, FUSO eCanter este un vehicul ideal pentru soluții de transport responsabile și o logistică prietenoasă cu mediul.

”Urbanizarea este o tendință majoră pe tot globul, iar cererea de alimente în mediul urban crește rapid. De aceea, camioanele sunt și vor rămâne coloane vertebrală indispensabilă a societății. Cu fiecare metropolă din Europa în care pătrunde eCanter, facem o contribuție de durată la modelarea viitorului logisticii urbane, dar și la punerea ei în practică”, a declarat Christoph Fitz, șef de vânzări și marketing al FUSO Europe.

FUSO eCanterCamionul electric ușor produs de FUSO este răspunsul la nevoile publicului pentru o distribuție urbană silențioasă și fără emisii. Modelul ajută la rezolvarea problemelor legate de poluare și nivelul de zgomot din orașele de pe tot globul. După livrarea din Copenhaga, FUSO eCanter circulă deja în nouă orașe europene din Germania, Marea Britanie, Franța, Portugalia, Olanda și Danemarca. Cu o autonomie operațională de 100 km, camionul de 7,49 de tone este adecvat pentru cerințele clienților care se ocupă de distribuție urbană pe distanțe mici.

FUSO eCanter este primul camion electric ușor produs în serie mică. În prima lună din acest an, FUSO a livrat și patru unități eCanter către doi clienți din Japonia. În prezent, aproximativ 150 de vehicule sunt operate de clienți în Japonia, SUA și Europa. Alte livrări sunt programate în viitorul apropiat.

Adaugati comentariu