FUSO eCanter este milionar în kilometri

După doi ani în operațiuni la clienți, flota FUSO eCanter a atins un milion de kilometri parcurși fără emisii locale.
FUSO eCanter este milionar în kilometri

Clienții operează în prezent aproximativ 150 de camioane electrice eCanter în New York, Tokyo, Berlin, Londra, Amsterdam, Paris și Lisabona. Alte livrări sunt programate în continuare.

”Cu peste un milion de kilometri parcurși în operațiuni zilnice, în șapte orașe de pe teri continente, FUSO eCanter și-a dovedit fiabilitatea și capacitatea de a fi produs în serie. În același timp, obținem informații valoroase pentru dezvoltarea următoarei generații”, a declarat Hartmut Schick, președinte și CEO al Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation și șeful Daimler Trucks Asia.

Distanța de un milion de kilometri este echivalentă cu ocolul Pământului de 40 de ori la Ecuator. Numărul de kilometri acumulați este și mai impresionant dacă luăm în calcul operațiunile tipice ale clienților. Folosit în distribuție urbană, FUSO eCanter parcurge în mod obișnuit o distanță între 30 și 80 de kilometri pe zi. Cu o autonomie de 100 de kilometri, modelul de 7,49 tone îndeplinește cu succes cerințele clienților pentru segmentul de distribuție pe distanțe scurte.

Lansat în septembrie 2017, FUSO eCanter este primul camion electric ușor produs în serie mică. În prezent, inginerii Daimler colectează date și impresii de la clienți despre felul în care se comportă camionul în operațiunile zilnice, profilul rutei și caracteristicile de încărcare. Aceste informații sunt folosite pentru dezvoltarea următoarei generații a camionului electric. FUSO eCanter este produs în prezent în două locații: Kawasaki (Japonia) și Tramagal (Portugalia).

Adaugati comentariu