Frigorific sau prelată? Amândouă pe același camion

Mulți șoferi își pun problema dacă este mai bine să lucreze pe un camion frigorific sau pe unul cu prelată. Acest camion Scania P 220 cu suprastructură duală a rezolvat problema: ambele variante sunt prezente în același timp.
Frigorific sau prelată? Amândouă pe același camion

Compania britanică Essential Trading, specializată în vânzări en-gros de produse organice, și-a dat seama că are nevoie de un camion foarte special pentru distribuție. Motivul: din ce în ce mai multe produse aveau nevoie de transport la temperatură controlată.

De aceea, Essential a echipat un model Scania P 220 cu o suprastructură inedită. Camionul are imediat după cabină o cutie pentru transport frigorific, alimentată de o unitate de răcire Carrier Transicold, iar în spate o secțiune cu prelată pentru mărfurile nesensibile la temperatură.

”Elementul de transport sub temperatură controlată a început să crească semnificativ în afacearea noastră în urmă cu 3-4 ani. De aceea, o cutie frigorifică montată pe camioanele noastre a devenit o necesitate. Oferim produse pentru magazinele de alimente organice și târgurile de profil. Minimizarea cantității de deșeuri și promovarea unei abordări sustenabile este un obiectiv pe care încercăm să îl menținem la toate operațiunile noastre, inclusiv pentru flota noastră de vehicule comerciale”, a declarat Rob Baird, manager de transport al Essential Trading.

Adaugati comentariu