Thermo King lansează Advancer, cea mai avansată unitate de răcire pentru remorci
Home Remorci Thermo King lansează Advancer, cea mai avansată unitate de răcire pentru remorci
Remorci

Thermo King lansează Advancer, cea mai avansată unitate de răcire pentru remorci

67

Thermo King a prezentat astăzi Advancer, o unitate de răcire pentru remorci bazată pe o arhitectură mild hybrid de 48V și cu flux de aer complet variabil. Potrivit producătorului, avantajele modelului Advancer sunt fluxul de aer independent de turația motorului, cel mai mic timp de răcire de pe piață și consum mai mic cu până la 30%. Sistemul poate fi adaptat pentru remorci de până la 15,6 metri lungime.Advancer promite cel mai mic timp de răcire disponibil în prezent. Producătorul susține că, în condiții de laborator, remorca se răcește cu până la 40% mai devreme decât folosind unitățile de răcire ale altor producători. De asemenea, temperatura se recuperează mai repede după deschiderea ușilor.

Noul model a fost testat deja, în condiții de laborator și în operațiuni reale, alături de mai mulți clienți, în toate condițiile climaterice. Advancer a fost proiectat cu mai puține piese mobile, pentru a crește fiabilitatea și a reduce timpul necesar servisării cu 30%. De exemplu, timpul necesar schimbării filtrului de aer a fost redus cu 60%. Tot cu 60% s-au redus și opririle neplanificate, crescând gradul de disponibilitate.

Thermo King Advancer este și prima unitate care înregistrează și afișează consumul de carburant. Datorită sistemului hibrid, consumul de motorină al unității de răcire este mai mic cu 20% față de generația precedentă. Aceste reduceri de costuri fac ca investiția în noua unitate de răcire să poată fi recuperată în mai puțin de 24 de luni.

Pentru că două treimi din problemele remorcilor frigorifice sunt legate de golirea rezervorului de carburant sau de descărcarea bateriilor după staționări mai lungi, Advancer are un senzor pe baterie și un senzor opțional înăuntrul rezervorului. Astfel, se pot emite avertizări înainte de a fi prea târziu. Advancer poate utiliza mai multe surse pentru încărcarea bateriilor, inclusiv panouri solare integrate în plafonul unității.

Noul model respectă 100% orice regulament european privind emisiile, de la NRMM Stage V până la zonele de emisii reduse. Noul controler este ușor de utilizat ca un telefon mobil, majoritatea operațiunilor fiind realizate cu doar 3 apăsări de butoane.

Seria Advancer A este disponibilă în trei versiuni: A-360, A-400 și A-500. Din punct de vedere al conectivității, noua unitate vine cu un contract pe 2 ani pentru servicii telematice complete.

Citește și:

Thermo King și BPW dezvoltă remorci frigorifice cu emisii zero

Sisteme frigorifice electrice Thermo King pentru Mediplus

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac...

Remorci

CTE Trailers, noul importator Krone în Bulgaria

De la 1 august, CTE Trailers devine importator oficial pentru Krone în...

Remorci

Kogel își întărește poziția în România. Auto Brand este noul importator și distribuitor al brandului german

Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească a importului și...

LogisticăRemorci

Blue River București, 30 de vehicule noi Kögel Light Plus în parcul auto

Blue River București 78 SRL, companie de transport și logistică activă la...