Ford Trucks rezultate 2018 lider construcții și vehicule municipale
Home Camioane Ford Trucks, lider în segmentele de construcţii și vehicule municipale
CamioaneNoutatiVehicule speciale

Ford Trucks, lider în segmentele de construcţii și vehicule municipale

10

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunță că în urma rezultatelor obținute în 2018 a devenit lider pe piața de camioane de construcții și vehicule municipale.

În al doilea an de activitate în țara noastră, numărul camioanelor Ford Trucks vândute s-a dublat, ajungând la 357, iar cota de piață la 5%. Compania a înregistrat o cotă de piață de 1% pentru segmentul de transport, 35% pentru construcții (unde Ford Trucks este lider detașat de piață) și 13% pentru segmentul de vehicule specializate (cu 35% în subsegmentul de autovehicule municipale, unde Ford Trucks deține de asemenea primul loc).

Parcursul ascendent continuă și în 2019, cu peste 150 de unități de livrat în trimestrul întâi, datorită unui flux accelerat de comenzi începând cu trimestrul trei al anului trecut. Acest start este un semnal clar că obiectivul anului 2019, de 450 unități, poate sa fie ușor depășit.

Miza pentru 2019 este o creștere importantă a cotei de piață în segmentul de cap tractor pentru transport internațional, care reprezintă peste 75% din vânzările totale pe piața românească. Principala atracție din portofoliul Cefin Trucks este noul F-MAX, desemnat Camionul Anului 2019.

”Vrem să ne menținem poziția de lider pe segmentele de construcții și vehicule municipale și să extindem substanțial cota de piață pe segmentul capete de tractor, cu F-MAX în portofoliu. Pentru a doua oară în istoria companiei Cefin, suntem hotărâți să devenim unul dintre cei mai mari jucători din piața camioanelor grele. Ne-am propus să ajungem, în 2019, la un minim de 450 de vehicule vândute, în creștere cu peste 28% față de 2018. Creșterea este generată în primul rând de lansarea de anul trecut a F-MAX, Camionul Anului 2019, un produs de top în segmentul de transport internațional. Dorim să fim prima alegere pentru transportatorii care își doresc să își maximizeze profitabilitatea”, a declarat Stefano Albarosa, fondator și CEO Cefin Trucks.

Ford Trucks rezultate 2018 lider construcții și vehicule municipale”Anul 2018 a fost un an de succes atât pentru Ford Trucks, cât și pentru Cefin Trucks. România a devenit cea mai mare piață din punct de vedere al volumului de vânzări, iar Cefin Trucks a fost premiat cu “Champions Award” pentru performanțele lor remarcabile de vânzări și reparații. Cefin Trucks va continua să reprezinte marca noastră într-un mod care ne va face mândri. Pe măsură ce continuăm să extindem operațiunile europene, ne propunem să creștem atelierele noastre de service de la 27 la 70 în 2019”, a spus și Selim Yazici, Directorul General al Europei de Est și Balcani, Ford Trucks.

În afară de poziția de lider la vânzarea de camioane noi de construcții și vehicule municipale, Cefin Trucks este lider de piață și la vânzarea de vehicule rulate, oferă servicii de asistență tehnică de top prin centrele sale din București, Brașov, Deva și Arad și, prin rețeaua sa de parteneri de service, în Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara și Cluj și are în plan deschiderea a 3 noi locații after-sales în 2019. Cefin Trucks oferă servicii de finanțare internă și externă complexe, incluzând și servicii de trade in – buy back. Echipa de vânzări s-a dezvoltat constant, de la 10 angajați, în 2016, la 16, în 2018. Tendința de creștere se va menține și în acest an, când compania estimează că numărul membrilor forței sale de vânzări va ajunge la 21, pentru o acoperire teritorială optimă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Ford Trucks și IVECO semnează un Memorandum de Înțelegere pentru a examina potențiale sinergii

Ford Trucks și IVECO au în plan un eventual parteneriat tehnologic. Primul...

Camioane

Gheorghe Vlase – Ambasadorul Ford Trucks F-Max pentru un condus eficient

AIC Trucks anunță lansarea unui proiect de test și analiză reală a...

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...