Ford Trucks livrare 103 autobasculante 6x4 pentru CNAIR
Home Camioane Ford Trucks a livrat 103 autobasculante 6×4 pentru CNAIR
CamioaneVehicule speciale

Ford Trucks a livrat 103 autobasculante 6×4 pentru CNAIR

23

Cefin Trucks a livrat oficial astăzi un lot de 103 autobasculante 6×4 pentru CNAIR. Contractul pentru această livrare a fost semnat în vară, în urma unei licitații demarate în luna septembrie 2016.

Ford Trucks livrare 103 autobasculante 6x4 pentru CNAIRCele 103 autobasculante 6×4 pentru CNAIR, modelul Ford Trucks 3542D, sunt dotate cu lamă pentru zăpadă și răspânditor de materiale antiderapante. Ele urmează să fie folosite de către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orașele Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj și București.

”Vehiculele comerciale Ford Trucks destinate domeniului construcții dețin, la doar 18 luni de la lansarea în România, o cotă de piață de 24%. Suntem deja pe locul 2 în acest segment de piață. Prin livrarea flotei de autobasculante către CNAIR ne asumăm poziționarea ca lider de piață pe acest segment în 2018”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

”Parteneriatul cu CNAIR a reprezentat pentru noi dovada performanțelor infrastructurii pe care o punem la dispoziția clienților noștri. Dorim să mulțumim partenerilor noștri de la CNAIR pentru încredere și îi asigurăm că vor benefica în continuare de calitatea serviciilor noastre. De peste 25 de ani suntem alături de clienții noștri și susținem activitatea acestora prin produse și servicii de cea mai bună calitate”, a adăugat Stafano Albarosa.

”Putem spune ca aceasta nouă achiziție reprezintă o continuare a bunelor relații contractuale cu Cefin Trucks, care comercializează camioanele Ford. Cele 103 autobasculante Ford Trucks 3542D livrate astăzi vor fi folosite pentru început în acțiunile de deszăpezire. Ele vor întări capacitatea regionalelor CNAIR de a desfășura în regie proprie acțiuni de deszăpezire pe autostrăzile și drumurile naționale din România. După ce va trece sezonul rece, autobasculantele vor fi folosite și pentru alte activități specifice CNAIR, precum transportul agregatelor destinate stațiilor de asfalt”, a afirmat și purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu.

Achiziția acestor vehicule noi se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014. Planul presupune achiziționarea anuală și etapizată a mai mult de 1000 de mașini si utilaje, până la această dată fiind achiziționate peste 850 de utilaje.

Autobasculantele Ford Trucks 3542D, 6×4, cu ampatament de 3.800 mm, sunt dotate cu motor Ecotorq Diesel Euro 6 de 12.740 cmc (420 CP la 1.800 rpm, 2.150 Nm la 1.000-1.300 rpm), cuplat cu o cutie de viteze ZF sincronizată cu 16+1 trepte.

Sistemul de frânare cu două circuite independente, conform normelor EEC, asistență EBD+ABS+ASR+ATC și frână de staționare pe axele spate asigură controlul asupra oricărei manevre efectuate în orice regim de încărcătură și în orice condiție de teren.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Scania 25P XT, un an de acțiune la mina LKAB din nordul Suediei. Video

Camionul Scania 25P XT, complet electric, este motivul pentru care veteranul de...

Camioane

Holcim se bazează pe Mercedes-Benz eActros 600

Holcim se va baza pe Mercedes-Benz eActros 600 pentru a-și pune în...

Camioane

CRIS-TIM FAMILY HOLDING integrează camionul electric eActros 400 în operațiunile de distribuție

Daimler Truck & Bus Romania continuă programul de testare al camioanelor electrice...

Camioane

Volvo FH Aero este aici. Un nou reper pentru camioanele grele eficiente energetic

Emblematica gamă de camioane FH va avea un nou membru: Volvo FH...