Ford Trucks livrează 14 autogunoiere compactoare către Financiar Urban

În seria noilor utilizatori de vehicule specializate Ford Trucks se înscrie și Financiar Urban, companie care în luna aprilie, după o atentă analiză a ofertelor disponibile pe piață, a optat pentru achiziția unei autogunoiere compactoare de 15 mc montată pe șasiu Ford Trucks 1833DC. După două luni de utilizare, produsul convinge prin calitatea oferită și Financiar Urban achizitionează încă 13 vehicule comerciale Ford Trucks.
Ford Trucks compactoare Financiar Urban

“Gama completă de vehicule specializate Ford Trucks se impune pe piața românească, plasându-ne printre primele branduri după doar un an de activitate. Apreciem colaborarea cu partenerii noștri Financiar Urban și vom fi în continuare alături de clienți cu un proces continuu de optimizare a produselor și serviciilor Ford Trucks”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

“În cadrul colaborării cu Cefin Trucks am apreciat în mod special corectitudinea și promptitudinea serviciilor oferite. De asemenea, în urma evaluării calității demonstrate de autogunoiera Ford Trucks în primele luni de utilizare și luând în considerare calitatea serviciilor am decis să comandăm înca 13 autogunoiere compactoare Ford Trucks”, a spus și George Rizea, Administrator Financiar Urban.

Principalele caracteristici care au impus aceasta serie de vehicule sunt: Motorul Ecotorq de 9l Euro 6 de 330 CP, șasiul robust, lanțul cinematic cu raport mic, consumul redus de carburant și cuplul motor mare. Aceste caracteristici, alături de suprastructurile compactoarelor simple și fiabile, transformă aceste vehicule comerciale într-o soluție perfect adaptată pentru misiuni urbane și interurbane.

Vehiculele comerciale Ford Trucks au fost livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Această soluție profesională de monitorizare permite managementului companiei să aiba la îndemâna toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficiență stil condus) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informații.

Soluția financiară de care a beneficiat compania Financiar Urban în cadrul acestei tranzacții a fost pusă la dispoziție prin parteneriatul Ford Trucks – Motoractive IFN S.A.

Adaugati comentariu