Ford Trucks 3542D
Home Vehicule speciale Cea mai mare livrare Ford Trucks din România
Vehicule speciale

Cea mai mare livrare Ford Trucks din România

28

Cefin Trucks va livra către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o flotă de 103 autobasculante Ford Trucks 3542D, ca urmare a unei licitații demarate în 2016 și atribuită în luna iulie 2018. Vehiculele 6×4, dotate cu lamă pentru zăpadă și răspânditor de materiale antiderapante, vor fi livrate până la finalul anului.Flota de 103 autobasculante este împărțită din 5 loturi, valoarea contractelor se ridică la peste 9.800.000 euro și include atât livrarea vehiculelor comerciale, cât și un pachet de servicii asociat, care urmează să se deruleze pe parcursul următorilor 2 ani.

”Ne bucurăm de impactul pe care l-au avut vehiculele comerciale Ford Trucks destinate domeniului construcții pe piața din România. Ne încadrăm, de altfel, în trendul care se manifestă și pe alte piețe de desfacere Ford Trucks, la nivel internațional, de a câstiga poziția de leader pe segment”, a declarat Selim Yazici, Managing Director Eastern Europe & Balkans, Ford Trucks.

”Vehiculele Comerciale Ford Trucks destinate domeniului Construcții au înregistrat în prima jumătate a anului o cotă de piață de 23%, iar în lunile Iulie și August vânzările noastre în acest domeniul au accelerat, ceea ce ma face să fiu convins că vom finaliza anul 2018 ca lider de piață pe acest segment”, a spus și Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks

”Suntem mândri că după livrarea primelor 16 unități 8×4 către CNAIR, anunțăm astăzi câștigarea licitației și semnarea contractelor pentru încă 103 autobasculante Ford Trucks 6×4. CNAIR este cel mai mare client Ford Trucks în România, iar câștigarea acestei licitații confirmă o dată în plus calitatea și competitivitatea produselor și serviciilor pe care le oferim”, a adăugat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Autobasculantele Ford Trucks 3542D, 6×4, cu ampatament de 3.800 mm, sunt dotate cu motor Ecotorq Diesel, 6 cilindri în linie, capacitate cilindrică de 12740 cmc, 420 CP la 1800 rpm, cuplu maxim 2150 NM la 1000-1300 rpm, cutie de viteze ZF sincronizată 16+1 trepte. Prin toate caracteristicile sale, noul motor Euro 6 Ecotorq asigură un echilibru ideal între performanță și economie. Dotat cu Sistem de recirculare a gazelor de evacuare, cu geometrie variabilă a turbocompresorului, sistem de injecție directă și unitate de control electronic inteligent, motorul utilizează fiecare picătură de combustibil, asigurând eficiența.

Sistemul de frânare cu doua circuite independente, conform normelor EEC, asistență EBD+ABS+ASR+ATC și frană staționare pe axele spate asigură controlul asupra oricărei manevre efectuate în orice regim de încărcătură și în orice condiție de teren.

Cele 103 autobasculante Ford Trucks 3542D vor fi livrate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj și București.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule speciale

New Holland câștigă Good Design Award

Combina CR11 și tractorul electric T4 de la New Holland sunt câștigătorii...

Vehicule speciale

GAUSSIN începe livrările către AMAZON

GAUSSIN NA, o filială deținută integral de GAUSSIN, un pionier al transportului...

LogisticăVehicule speciale

Linde, noua generație de stivuitoare electrice

Linde propune mai multă putere, confort și durabilitate pentru stivuitoarele electrice de...

Vehicule speciale

Noua fabrică de tractoare de la Arad: lucrările încep anul acesta

O fabrică de tractoare care ar crea aproximativ 600 de locuri de...