Parcurge Europa cu aparatul de bord DKV BOX EUROPE
Home Servicii Parcurge Europa cu aparatul de bord DKV BOX EUROPE
Servicii

Parcurge Europa cu aparatul de bord DKV BOX EUROPE

52

Reducerea costurilor și a birocrației este esențială pentru orice afacere de transport. DKV EURO SERVICE continuă să implementeze proiecte de digitalizare și să îmbunătățească soluția DKV BOX EUROPE, aparatul de bord care permite decontarea taxelor de drum din șapte state europene, alte două țări urmând a fi disponibile în curând.

Posesorii DKV BOX EUROPE profită deja de avantajele utilizării în Germania, Belgia, Franța, Austria, Portugalia, Bulgaria și Spania, dar și pentru tunelul Herren (Lübeck), tunelul Liefkenshoek (Belgia) și Warnow (Rostock). Alte două țări de interes major pentru transportatorii din România, Ungaria și Italia, sunt în faza de teste, urmând să devine operaționale în curând.

”Comunitatea utilizatorilor DKV BOX EUROPE este în continuă creștere. Transportatorii au înțeles avantajul major pe care îl oferă acest aparat unic. DKV BOX EUROPE înseamnă costuri reduse, control total asupra taxelor de drum din Europa, mai mult confort pentru șoferi, care se concentrează pe drum, și mai puțină birocrație pentru firmă mulțumită facturii unice. Calitatea germană își spune cuvântul atât în ceea ce privește dispozitivul în sine, cât și platforma online de gestiune DKV Cockpit și ușurința configurării de la distanță și a mutării acestuia de pe un camion pe altul”, a declarat experta în materie de taxe Mădălina Obaciu, Key User Toll la DKV Euro Service România.

DKV BOX EUROPE: 7 țări, alte 2 în curând

DKV Euro Service dezvoltă soluții de mobilitate de peste 80 de ani în Germania și Europa, iar recent compania a anunțat debutul operațiunilor în Maroc, extinzându-și astfel activitatea în afara continentului. Aparatul de bord DKV BOX EUROPE este dezvoltat de DKV Euro Service în cadrul consorțiului Toll 4 Europe.

DKV Euro Service propune soluții complete pentru toată Europa, indiferent de piață, ușor, simplu și rapid. Aproximativ 230.000 de clienți au ales deja serviciile DKV Euro Service prin circa 4,2 milioane de carduri și aparate de bord operaționale. Puteți afla detalii complete despre și comanda DKV BOX EUROPE printr-un clic aici.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...