Eddie Stobart a comandat 2.250 de camioane Scania

Scania a primit o comandă record din Marea Britanie, de cel puțin 2.250 de camioane, din partea unui consorțiu de companii condus de Eddie Stobart.
Eddie Stobart a comandat 2.250 de camioane Scania

Camioanele vor fi livrate în următorii 2 ani. Aceasta este cea mai mare comandă din Europa primită de Scania până în prezent pentru camioane civile. Noile camioane vor fi folosite de Eddie Stobart și de celelalte companii maxim 3 ani, în funcție de aplicație. Toate vehiculele au fost achiziționate și cu contracte complete de întreținere și reparații.

Comanda cuprinde un mix de modele, autotractoare și camioane rigid, iar pentru prima dată și rigide multiaxă. Jumătate dintre camioanele noi comandate vor intra în flota Eddie Stobart Limited. Celelalte camioane vor fi împărțite între companiile A. W. Jenkinson Forest Products și W. S. Transportation Limited.

”Suntem încântați să plasăm această comandă pentru camioane Scania, mai ales în această perioadă provocatoare și nesigură. Ultima generație de camioane Scania, pe care le operăm de 3 ani, continuă o lungă tradiție de servicii excelente, fiabilitate și performanțe bune de consum. Toate acestea, plus serviciile bune primite în rețeaua Scania, ne-au făcut să alegem încă o dată această marcă pentru înnoirea flotei”, a declarat William Stobart.

Este pentru a șasea oară când Eddie Stobart Limited și companiile sale asociate plasează o comandă majoră de camioane Scania. Primele două comenzi, de câte 1.000 de unități, au fost date în 2010 și 2012, urmate de 1.500 de camioane în 2014, 2.000 în 2016 și 2.100 în 2018.

Citește și:

Test comparativ Scania R500 – R520: 6 în linie sau V8?

Test Scania S500: Standarde înalte

Test Scania S730: Ultimul viking

Test cu noua gamă urbană Scania: Pregătiți pentru orice

Adaugati comentariu