Volta Zero, primul camion electric de 16 tone construit special pentru livrări
Home Camioane DPD va testa Volta Zero, primul camion electric construit special pentru livrări
CamioaneLogisticăTehnologie

DPD va testa Volta Zero, primul camion electric construit special pentru livrări

84

DPD va începe în primele luni ale anului viitor testele cu Volta Zero, primul camion electric de 16 tone din lume construit special pentru livrări. Modelul Volta Zero a fost selectat pentru a opera în zona de emisii joase din Londra și va susține strategia DPD cu micro-depozite.Volta Trucks, start-up-ul suedez care va produce vehicule 100% electrice, va demara în curând testele pilot cu viitorul model Volta Zero. Testele se vor desfășura în parteneriat cu DPD, cel mai mare furnizor de servicii de curierat din Marea Britanie.

”DPD Group UK  este fericită să anunțe un test cu Volta Zero, camion electric de 16 tone construit special pentru livrări urbane. Vehiculul se potrivește perfect cu strategia noastră de logistică urbană și cu obiectivele noastre de livrări sustenabile”, a declarat Olly Craughan, CSR General Manager al DPD Group UK Ltd.

Volta Zero, primul camion electric de 16 tone construit special pentru livrări”Ca primul vehicul comercial greu construit special pentru propulsie electrică, Volta Zero a fost proiectat pentru livrări de colete și marfă în interiorul orașelor. Volta Zero este ideal pentru cerințele de distribuție ale DPD din zona cu emisii reduse din Londra”, a spus și Rob Fowler, CEO al Volta Trucks.

Grație designului unic al cabinei, Volta Zero este mult mai sigur pentru pietoni și alți participanți la trafic decât orice al vehicul de marfă de același gabarit. În plus, propulsia electrică este foarte silențioasă, astfel încât DPD poate utiliza camionul în centrul Londrei 24 de ore pe zi.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...

NoutatiTehnologie

Noi tehnologii ZF

În perioada premergătoare IAA Transportation 2024, ZF își dezvăluie în cadrul Global...

CamioaneNoutati

IVECO S-Way a câștigat premiul Red Dot 2024 la categoria Product Design

IVECO S-Way a obținut prestigiosul premiu Red Dot: Product Design 2024, competiție...