Flotă de 35 de autogunoiere compactoare Ford Trucks pentru AVE Bihor

Cefin Trucks a anunțat livrarea în luna iulie a unei flote de 35 de autogunoiere compactoare Ford Trucks, către compania de salubritate AVE Bihor. Cefin este lider în segmentul vehiculelor municipale, cu o cotă de piață de 45,3% în perioada ianuarie- iunie 2020, conform datelor DRCPIV.
35 de autogunoiere compactoare Ford Trucks pentru AVE Bihor

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, a livrat o flotă de 35 de autogunoiere compactoare Ford Trucks, cu cele mai noi tehnologii ale brandului integrate. Flota este compusă din următoarele tipuri de vehicule:

  • 21 de autogunoiere compactoare cu un volum de 22 mc
  • 4 autogunoiere compactoare cu un volum 17,5 mc dotate cu spălător pentru pubele
  • 10 autogunoiere compactoare bi-volum dedicate colectării selective.

Ford Trucks pentru AVE Bihor”Suntem mândri să fim primul distribuitor care livreaza în România un produs precum autogunoierele compactoare bi-volum, dedicate in principal colectării selective. Normativele europene în vigoare impun operatorilor în domeniul salubrității aceste tipuri de servicii. Ajutăm astfel la eficiența operațiunii de colectare a deseurilor, având în vedere că se poate folosi un singur vehicul pentru colectarea selectivă (fracție uscată și umedă simultan). De asemenea, ajutăm la creșterea profitabilității clienților noștri, prin costuri de utilizare și mentenanță mai mici. Mulțumim partenerului AVE Bihor că a fost pionier în introducerea acestei tehnologii în România, ca de altfel în multe alte proiecte inovatoare pe care le desfășoară”, a declarat Virginia Maftei, National Sales Manager Specialized Vehicles Ford Trucks România.

autogunoiere compactoare Ford Trucks pentru AVE Bihor”Am cerut oferte de la mai mulți producători și distribuitori, iar la Ford Trucks am ajuns din două considerente: unul a fost prețul competitiv și celălalt a fost termenul de livrare. Ne-au asigurat că se pot încadra și pot livra camioanele în perioada noastră de mobilizare de 90 de zile. În total avem 38 de camioane de la Ford Trucks, primele 3 fiind cumpărate anul trecut. Camioanele noi sunt mai performante, se comportă mult mai bine, au un consum de combustibil mai redus, și, fiind noi, nu necesită la fel de multă mentenanță. Acestea sunt considerente importante în condițiile în care mașinile noastre fac 100-120 de kilometri pe zi. Avem încredere într-un parteneriat bun și de lungă durată”, a spus și Zoltán Kovács, Director General al AVE Bihor

”Ne bucurăm de rezultatul obținut în segmentul vehiculelor municipale, unde suntem lider de piață în România pentru al treilea an consecutiv. Vom fi alături și vom împărtăși greutățile cu AVE Bihor și sunt sigur că acest parteneriat va fi unul prosper și de succes pentru ambele părți”, a concluzionat Koray Kuvvet, Managing Director Ford Trucks Eastern Europe & Balkans.

Adaugati comentariu