Cardul DKV poate fi comandat online în România

DKV Euro Service a lansat în premieră în România opțiunea de comandă online pentru carduri de carburanți prin intermediul magazinului integrat pe www.dkv-euroservice.com/ro.
Cardul DKV poate fi comandat online în România

Astfel, companiile de transport marfă interesate să-și optimizeze flotele în ceea ce privește alimentarea cu carburanții și serviciile DKV de taxe de drum, pod sau feribot, au de acum la dispoziție varianta comenzii online, în orice moment, din orice loc, în doar câțiva pași simpli, aici.

”Căutăm permanent metode să le facem viața mai ușoară clienților noștri și transportatorilor de marfă sau operatorilor de flote. Astfel, am lansat magazinul online, adresându-ne în special companiilor de transport de mici dimensiuni, care au nevoie de flexibilitate și operabilitate maximă pentru a fi competitive. Cei care aleg DKV Card au acces rapid la cea mai mare rețea de acceptare din Europa, cu peste 100.000 de puncte partenere în 42 de țări. În România, DKV oferă peste 800 de stații partenere, distribuite optim din punct de vedere geografic și al principalelor rute de tranzit”, a declarat Cătălin Constantinescu, Managing Director DKV Euro Service România.

Mai multe informații puteți găsi la www.dkv-euroservice.com

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 100.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 200.000 de clienți utilizează 3,7 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Adaugati comentariu