Home Transportatori Rutier DKV Mobility cooperează cu platforma de transport Trans.eu
RutierServiciiTransportatori

DKV Mobility cooperează cu platforma de transport Trans.eu

32

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility și Trans.eu, platforma logistică digitală pentru transportul terestru, au convenit asupra unei cooperări strânse. Clienții pot acum accesa gratuit platforma Trans.eu prin intermediul DKV LIVE, flota digitală și asistentul de realimentare a DKV.

Astfel sarcinile de gestionare a flotei și a transportului vor fi și mai ușor de accesat prin intermediul serviciilor digitale. Combinând ambele soluții, dispecerii pot optimiza și mai mult utilizarea vehiculelor. Acest lucru se datorează funcției de potrivire a încărcăturii integrată în Trans.eu de care clienții DKV beneficiază acum. Aceasta este utilizată pentru a primi oferte de transport de marfă pe baza poziției camioanelor transmisă în timp real.

Transportatorii pot evita cursele goale și pot planifica transportul într-un mod optimizat pentru rute și resurse. Un efect secundar pozitiv este acela că transportul de marfă optimizat pentru poziție oferă, de asemenea, utilizatorilor DKV Live posibilitatea să reducă emisiile CO2. Și să protejeze astfel mediul. Pentru a face asta, aceștia au acces la încărcăturile a peste 40.000 de utilizatori ai rețelei Trans.eu din toată Europa. Astfel, pe lângă soluția DKV, aceștia au acces și la transportul de marfă al expeditorilor verificați din Europa de Est.

Previziunile prețurilor facilitează negocierile

Pentru a finaliza contractul de transport pentru ofertele de transport de marfă, utilizatorii platformei DKV sunt redirecționați direct către interfața Trans.eu. Acolo ei pot folosi toate funcțiile portalului de transport de marfă. Acestea includ un algoritm de predicție a prețurilor. Care oferă o imagine de ansamblu rapidă a prețurilor care pot fi obținute pentru transporturi specifice pe piața deschisă a transporturilor de marfă.

Negocierile de preț sunt ușor de realizat. Și se realizează prin intermediul Trans.eu și chat-ului intern al platformei. Care are și funcție de traducere automată. Utilizatorii văd mai întâi detaliile unui transport de marfă ofertat și pot contacta expeditorul ofertei. Odată ce câștigă oferta, singurele costuri de tranzacție suportate sunt pentru intermedierea încărcăturii pe platformă.

„Un preț pentru două platforme digitale. Utilizatorii DKV au acces direct la grupul nostru de transport de marfă fără abonament. Și plătesc doar costurile tranzacției. Totul funcționează rapid și ușor”, spune Bogdan Kosturek, Vice President of Technology and Product Development la Trans.eu. „Prin conectarea celor două portaluri, clienții noștri își pot folosi acum vehiculele într-un mod și mai sustenabil. Pentru că le este mult mai ușor să găsească încărcături care pot fi ridicate din zona în care este localizat camionul. O victorie și pentru mediu”, adaugă Manuel von Mohrenschildt, Director Partner & Solution Sales la DKV.

DKV LIVE

Noul portal digital DKV LIVE deschide calea către gestionarea digitală a flotei. Cu DKV LIVE, utilizatorii pot optimiza continuu efortul logistic al dispecerilor, șoferilor și clienților lor. Ei pot vedea fiecare camion din flota lor pe o hartă digitală pe tot parcursul turului.

Toate informațiile importante sunt disponibile în timp real. Cu ajutorul serviciului de urmărire live, utilizatorii DKV LIVE știu unde se află camioanele lor și cât de repede călătoresc. Acest lucru facilitează evitarea proceselor ineficiente în timpul planificării traseului. În plus, toate datele sunt documentate fără probleme și cuprinzător, economisind timp.

Cu planificatorul de rute DKV LIVE și tehnologia inteligentă a managerului de notificări, administratorii flotei pot evita întârzierile neprevăzute. Datele Tacho pentru afișarea depășirilor timpului cursei pot fi, de asemenea, importate în Tachomanager pentru a respecta cerințele legale.

Portalul DKV LIVE îi ajută pe clienți să-și optimizeze planificarea traseului pentru a economisi timp, costuri și a reduce emisiile de CO2. În plus, soluțiile sunt concepute pentru a îmbunătăți sustenabil comportamentul la volan și pentru a crește utilizarea camioanelor.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AerianTransportatori

Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde...

AerianTransportatori

Românii vor avea zboruri directe către Canada

Românii care doresc să călătorească în America de Nord vor beneficia de...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...