DKV Live, noul portal DKV cu date telematice în timp real

Portal cu date în timp real DKV Live oferă servicii Track&Trace și ora estimată de sosire conform programului de condus și de odihnă și o planificare eficientă a traseului și a opririlor pentru alimentare cu combustibil.
DKV Live, noul portal DKV cu date telematice în timp real

DKV Live, noul portal DKV cu date telematice în timp realFurnizorul de servicii de mobilitate DKV a lansat DKV LIVE, un sistem telematic complet cu mai multe funcții suplimentare. Serviciile Track&Trace și estimarea orei de sosire oferă utilizatorilor transparență în timp real asupra lanțului de aprovizionare, ținând cont de programul de condus și repaus al șoferului. Portalul oferă, de asemenea, o planificare eficientă a rutelor bazată pe datele de înaltă calitate ale hărțiilor disponibile. Planificarea rutei ia în considerare nivelul de încărcare al camionului și estimează reduceri de cost pentru clienți atunci când este selectată cea mai apropiată stație și opțiunea calitate-preț.

DKV Live, noul portal DKV cu date telematice în timp realTot ce trebuie făcut este conectarea unei cutii de dimensiunea unui pachet de șervețele la FMI (Fleet Management Interface) în vehicul. Aceasta oferă informațiile necesare care pot fi apoi transmise și procesate în ”cloud”. Toate datele pot fi vizualizate în timp real prin intermediul portalului DKV LIVE.

”DKV LIVE stabilește soluții digitale pe care le cunoaștem deja ca fiind standardul în sectorul B2C, iar acum le aduce și în segmentul B2B pentru clienții noștri. Acestea includ urmărirea în timp real a livrărilor și a flotelor, de exemplu. Pe această bază, noi servicii cum ar fi determinarea exactă a timpului estimat de sosire poate crește transparența în mod semnificativ în acest domeniu aflat în plină ascensiune, reducând astfel costurile și emisiile CO2”, spune Marco van Kalleveen, CEO al DKV Mobility.

Pentru a doua jumătate a anului sunt planificate numeroase etape de expansiune pentru DKV LIVE. Atunci, șoferii și dispecerii vor putea comunica prin aplicație, aceasta fiind treptat extinsă într-o soluție portal completă pentru gestionarea inteligentă a flotei.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.dkv-euroservice.com/de/dkv-live

Adaugati comentariu