DKV își extinde rețeaua cu stațiile LIQVIS LNG

Clienții DKV Euro Service pot de acum să alimenteze cu gaz natural lichefiat fără numerar la stațiile LIQVIS LNG. Compania a deschis deja prima stație LNG în Grünheide (Mark), lângă Berlin, iar o a doua stație, la Lohfelden, în districtul Kassel, va fi prima dintr-o serie de puncte care vor urma la începutul anului 2020.
DKV își extinde rețeaua cu stațiile LIQVIS LNG

LIQVIS se pregătește să deschidă alte stații în diferite regiuni, inclusiv Bönen, Hamburg și Hanovra. DKV are în acest moment peste 60 de stații LNG partenere în Europa.

”Importanța LNG crește rapid. În plus față de creșterea cererii în Germania, am primit solicitări de la transportatori străini care tranzitează țara și care sunt interesați de LNG datorită excepțiilor de la plata taxelor pentru camioanele alimentate cu LNG. Suntem încântați că am descoperit un partener solid în LIQVIS pentru a ne extinde în continuare rețeaua de distribuție”, a declarat Sven Mehringer, Director General Fuel&Energy la DKV.

”LIQVIS are în plan să-și extindă gradual rețeaua de stații LNG pentru a răspunde cererii în creștere pentru acest tip de combustibil prietenos cu mediul înconjurător. Sperăm că acceptarea cardurilor DKV va convinge și alte companii de transport să treacă la LNG. LIQVIS oferă sprijin companiilor care decid să schimbe la LNG, cum ar fi pregătirea pentru utilizarea stațiilor de alimentare”, a spus și Silvani Cacagno, Director General LIQVIS GmbH.

Un avantaj cheie al LNG sunt emisiile scăzute, în principal de particule, oxizi de azot și CO2. În plus, tehnologia silențioasă a motoarelor pe LNG scade nivelurile de zgomot pentru livrările efectuate în afara orelor de trafic. Totodată, prin trecerea la LNG, operatorii pot realimenta vehiculele cu o cantitate mare de gaz natural, însemnând că flotele pot parcurge distanțe mai lungi.

Pentru mai multe informații despre rețeaua de alimentare DKV accesați www.dkv-euroservice.com, iar pentru informații despre rețeaua de stații LIQVIS accesați www.liqvis.com.

Adaugati comentariu