DKV achiziționează SV Transportservice GmbH
Home Servicii DKV achiziționează SV Transportservice GmbH
Servicii

DKV achiziționează SV Transportservice GmbH

87

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV își consolidează activitățile de carduri de carburanți, încasare taxe și rambursare TVA în Balcani prin achiziționarea SV Transportservice GmbH.DKV Euro Service a achiziționat recent SV Transportservice GmbH (SVTS). Compania austriacă, cu sediul în St. Martin am Inn, este specializată în carduri de combustibil, plată taxe de drum și rambursări de TVA pentru companiile de transport cu sediul principal în Balcani.

”SVTS a fost fondată în 2010, de antreprenoarea Slavica Vranjković. Pasiunea ei de a avea grijă de clienți te inspiră. Suntem nerăbdători să ne dezvoltăm afacerea împreună cu Slavica, prin servicii inovatoare și atenție pentru clienți”, a declarat Marco van Kalleveen, CEO al DKV Mobility.

Cu această a cincea achiziție în ultimele douăsprezece luni, DKV este consecventă cu strategia sa de creștere. Prin această achiziție, clienții actuali ai SVTS vor beneficia de un portofoliu extins de servicii inovatoare și integrate. Părțile au convenit să nu dezvăluie valoarea tranzacției.

Informații suplimentare sunt disponibile pe www.dkv-euroservice.com

Despre DKV Euro Service

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 120.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, cu peste 1.000 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 230.000 de clienți utilizează 4,2 milioane de carduri și dispozitive on-board DKV. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...