DKV achiziționează STYLETRONIC, soluție GPS IoT
Home Servicii DKV achiziționează STYLETRONIC, soluție GPS IoT
Servicii

DKV achiziționează STYLETRONIC, soluție GPS IoT

43

DKV a achiziționat luna aceasta STYLETRONIC, unul dintre principalii furnizori de soluții de localizare și logistică GPS IoT. Tehnologia IoT permite dispozitivelor GPS să transmită date de la distanță și să se conecteze la alte sisteme.Prin această achiziție, DKV își continuă strategia de digitalizare. În cadrul acestei colaborări, DKV și STYLETRONIC vor lansa prima soluție comună pentru transparență pe parcursul circuitului de transport, în decursul anului 2020.

”Colaborarea ne permite să oferim standarde cum ar fi localizarea în timp real, pe care o cunoaștem din sectorul B2C, în sfera B2B, în folosul clienților noștri. Astfel de servicii, cum este stabilirea exactă a timpului prevăzut de sosire, cresc transparența și asigură o eficientizare a costurilor precum și o calitate mai mare a serviciilor pentru clienții noștri”, a declarat Marco van Kalleveen, CEO al grupului DKV MOBILITY SERVICES.

Martin El Shamaa, fondator și director STYLETRONIC, a adăugat: ”DKV și STYLETRONIC se completează perfect. Vom pune laolaltă experiența și tradiția extraordinare DKV în managementul și mobilitatea flotelor cu know-how-ul nostru din domeniul digital. Ca partener de dezvoltare, sunt nerăbdător să creez servicii și produse digitale cu potențial major, împreună cu DKV”.

Ca rezultat al cooperării dintre STYLETRONIC și DKV, clienții existenți STYLETRONIC vor beneficia de extinderea portofoliului prin servicii inovatoare și integrate. Părțile au agreat să nu facă publică valoarea tranzacției.

Pentru mai multe informații accesați www.dkv-euroservice.com

Despre DKV EURO SERVICE

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 80.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe în diverse țări și până la decontarea taxei de drum și returnarea TVA-ului, DKV oferă o gamă largă de servicii pentru optimizarea și managementul flotei în întreaga Europă. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având peste 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. În prezent sunt active peste 3,7 milioane de carduri DKV și unități on-board la peste 200.000 de clienți. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...