Au început livrările de dispozitive DKV BOX EUROPE

Cu ajutorul acestor dispozitive de bord DKV BOX EUROPE, compatibile cu sistemul de taxare EETS, se pot deconta taxele de drum din Germania, Belgia, Franța, Austria, Portugalia, Spania, tunelul Herren (Lübeck), tunelul Liefkenshoek (Belgia) și Warnow (Rostock). Mai multe țări vor urma în curând.
Au început livrările de dispozitive DKV BOX EUROPE

A început livrarea primelor dispozitive DKV BOX EUROPE, prin intermediul cărora vor fi decontate începând de acum toate taxele de drum relevante din Europa. Primele aparate au ajuns și în România. Cu ajutorul dispozitivului se pot deconta taxele de drum pentru camioane care tranzitează Germania, Austria, Belgia, Franța, Spania, Portugalia, tunelul Herren din Lübeck și tunelul Warnow din Rostock. Vor fi adăugate în curând taxe de drum și pentru alte țări.

”Obiectivul nostru este să le oferim clienților din România și Europa cea mai bună soluție EETS de pe piață. Cu DKV BOX EUROPE le garantăm clienților noștri siguranță absolută la furnizare și o calitate excelentă a serviciilor”, spune Cătălin Constantinescu, Managing Director DKV Euro Service România.

De aceea, fiecare segment al circuitului a fost intens testat în avans: de la funcționarea dispozitivului DKV BOX EUROPE, prin instalarea și comportamentul său pe durata funcționării, până la transferul corect de date și decontare.

Mai multe informații pe www.dkv-euroservice.com

 

Adaugati comentariu