Design interior deosebit pentru Mercedes-Benz Citaro

Autobuzele Mercedes-Benz Citaro sunt personalizate individual pe linia de asamblare, clienții putând opta pentru un design interior unic.
Design interior deosebit pentru Mercedes-Benz Citaro

De mulți ani, operatorul de autobuze Spillmann face eforturi mari pentru a le oferi clienților o experiență specială în timpul călătoriilor. Recent, compania din Bietigheim a achiziționat cinci autobuze tematice. Cele patru modele Citaro Hybrid și un autobuz Citaro articulat dispun de un design interior deosebit.

În plus, Spillmann a optat pentru sistemul de siguranță Sideguard Assist. Bazat pe radar, acest sistem susține șoferul în timpul virajelor la dreapta, detectând obstacole staționare și mobile, precum pietonii sau bicicliștii.

Interiorul noilor modele Citaro este unul deosebit. În afară de Wi-Fi, prize USB și sistem complet de infotainment, fiecare autobuz are un design specific unei teme. De exemplu, modelul ”Skipper” are o podea asemănătoare cu puntea de lemn a navelor, iar pereții laterali oferă o imagine a mării și plajelor. În autobuzul ”Astronomy”, podeaua este printată ca suprafața Lunii, iar pereții cu o imagine de pe Lună a Pământului și a universului. Modelul ”Bietigheim” are pe pereți peisaje din regiunea Bietigheim-Bissingen și o podea ce imită piatra de carieră. Autobuzul ”Vintage” are un design plin de culoare, specific anilor 1960, dar și bare de susținere din oțel netratat. În modelul articulat, scaunele colorate formează patru zone diferite, iar podeaua imită asfaltul.

Spillmann își personalizează de mulți ani autobuzele, încercând să facă transportul public mai atractiv. Practic, fiecare autobuz al companiei are un design unic și respectă o anume temă.

Adaugati comentariu