Sisteme frigorifice electrice Thermo King pentru Mediplus

Flota Mediplus, una dintre cele mai mari de distribuție farmaceutică din România, funcționează doar pe bază de unități frigorifice electrice produse de Thermo King.
Sisteme frigorifice electrice Thermo King pentru Mediplus

Noua flotă modernizată distribuie produse farmaceutice de la depozit la farmacii și este dotată cu noile unități de refrigerare Thermo King E-200 MAX 50 și B-100 30 complet electrice.

Mediplus avea nevoie de o soluție cu temperatură controlată pentru flota sa care nu doar să asigure conformitatea cu orientările Uniunii Europene în ceea ce privește buna practică de distribuție (BDP) a produselor medicale, ci să și livreze valoare în termeni de întreținere, economie de carburant și îndeplinirea cerințelor de reglementare în ceea ce privește mediul. Unitățile frigorifice electrice și cu acționare directă Thermo King au îndeplinit toate aceste criterii și au oferit companiei Mediplus o gestionare solidă și fiabilă a temperaturii, pentru a-și proteja încărcătura de înaltă valoare.

”Ne concentrăm eforturile asupra măririi calității, fiabilității și diversității serviciilor pe care le furnizăm clienților și furnizorilor noștri, ridicând standardele de calitate și performanța pe piața farmaceutică din România. Încercăm să inovăm în tot ceea ce facem, iar Thermo King este lider în electrificare în industria de control al climatului de transport. Parteneriatul nostru pentru crearea uneia dintre cele mai mari flote românești care să funcționeze doar pe bază de unități electrice de refrigerare a fost un următor pas natural în relația noastră. Știam că prin expertiza lor, calitatea produselor, asistența în servicii și tehnică, soluțiile pe care aceștia le furnizau ar consolida poziția noastră de lider de piață”, a declarat Sorin David, director de logistică la Mediplus.

”Relația noastră cu Mediplus face parte din viziunea Thermo King de a colabora cu clienții pentru a continua avansul tehnologiilor de control al climatului de transport și a livra inovația produselor, fiabilitatea, eficiența optimă și aspectele economice care să le îndeplinească așteptările. Industria transporturilor, în special industria transporturilor farmaceutice, are o multitudine de reguli de respectat. Sarcina noastră este să lucrăm îndeaproape cu clienții și să livrăm produse precum E-200, care fac ca operațiunilor lor să reziste la proba timpului, prin faptul că abordează aceste cerințe de reglementare, precum și așteptările legate de mediu”, a spus și Jozsef Torok, lider în vânzări pentru Europa de Sud-Est la Thermo King.

Mulțumită asistenței oferite de Termoport, dealerul Thermo King oficial în România, Mediplus activează acum o flotă care include 144 de vehicule noi dotate cu E-200 MAX 50 pentru aplicațiile de refrigerare (2-8 grade Celsius) și unitățile B-100 30 pentru aplicații cu mediu controlat (15-25 grade Celsius). Toate vehiculele prezintă o configurație mono-temperatură, pentru a furniza o gestionare precisă a temperaturii și a-și proteja încărcătura sensibilă în timpul traseelor zilnice de livrare când ușile sunt deschise de mai multe ori.

Unitatea E-200 este cea mai recentă apariție în portofoliul non-diesel Thermo King și reprezintă următoarea generație de unități de refrigerare complet electrice. Spre deosebire de soluțiile tipice cu acționare directă proiectate pentru motoarele diesel, E-200 funcționează independent de motoarele și piesele mobile aferente ale vehiculului și poate să funcționeze atât cu vehicule electrice, cât și cu cele cu motor termic.

E-200 contribuie la un consum mai mic de energie, o autonomie crescută a vehiculelor și mai multă eficiență și fiabilitate. În plus, unitățile E-200 sunt prevăzute cu opțiunea de acumulare disponibilă din fabrică, care cu un set suplimentar de baterii sau prin intermediul bateriei secundare a vehiculului poate furniza putere unității independent de vehicul în timpul opririlor pentru livrări sau pauze.

One thought on “Sisteme frigorifice electrice Thermo King pentru Mediplus

  1. Pingback: De prin pharma adunate – Newsletter ADPharma

Adaugati comentariu