Gebrüder Weiss a deschis o linie directă București – Istanbul

Pentru a susține relațiile comerciale dintre România și Turcia și a facilita importul și exportul de mărfuri pe teritoriul celor două țări, Gebrüder Weiss a deschis o linie directă de transport între filialele sale din București și Istanbul.
Gebrüder Weiss a deschis o linie directă București - Istanbul

Astfel, prin serviciul standard de livrare în regim de grupaj/LTL și FTL, clienții companiei beneficiază de timpi de tranzit definiți, standarde de calitate fixe, monitorizarea transportului prin Track&Trace și aviz de livrare electronic.

Conform CCIR, Turcia este primul partener comercial al României din afara Uniunii Europene și al cincilea partener în cadrul schimburilor internaționale totale ale României, respectiv al zecelea partener la export și al șaptelea la import.

Gebrüder Weiss a deschis o linie directă București – Istanbul: Beneficii

  • Plecări regulate, de două ori pe săptămână, din Turcia în România;
  • Timp de tranzit de maximum 6 zile lucrătoare de la colectarea din Turcia până la destinația finală din România, incluzând formalitățile vamale și livrare la destinatar;
  • Portofoliu complet de servicii: transport internațional și domestic în regim de grupaj/LTL/FTL, depozitare, formalități vamale;
  • Adaptabilitate și flexibilitate pentru transportul unei game largi de produse, indiferent de industrie.

”Deschiderea liniei directe cu Istanbul reprezintă o oportunitate reală de creștere și facilitare a relațiilor comerciale dintre cele două țări. Suntem optimiști că acest pas reprezintă startul unui parteneriat de succes cu clienții noștri. Ne propunem astfel să susținem afacerile din România în demersurile lor de a importa sau exporta bunuri din și în Turcia“, a declarat Sergiu Grăjdeanu, Business Unit Manager, divizia de Transport Rutier, în cadrul Gebrüder Weiss România.

Adaugati comentariu