Cu Scania și Felbermayr ajungi mai departe

Felbermayr, specialistul internațional în transporturi agabaritice și operațiuni de ridicare, ajunge mai departe cu ajutorul Scania. Compania utilizează cu succes platforma Ruthmann Sky montată pe un camion Scania P 450 cu 5 axe pentru a obține o înălțime de lucru de 90 de metri și o întindere laterală de până la 42 de metri.
Scania P 450 Felbermayr

Pentru astfel de aplicații se utilizează în general vehicule speciale, iar avantajele acestei combinații sunt evidente: Scania P 450 este un camion care are deja aprobările necesare pentru circulația pe drumurile publice și nu are nevoie de un proces separat de omologare, iar Scania oferă service și suport pentru vehicule în întreaga Europă.

”Avem deja 2.600 de platforme în flota noastră, dar căutam încă o soluție pentru o întindere laterală mai mare. Cu noua platformă telescopică Ruthmann obținem nu doar o mai bună rigiditate, ci și o reducere a greutății. Este pentru prima dată când o platformă cu asemenea performanțe este montată pe un vehicul cu o masă maximă permisă de 48 de tone. Cu Scania am găsit partenerul potrivit, deoarece este singurul producător care oferă direct din fabrică un șasiu cu 5 axe”, a declarat Thomas Daxelmüller, șeful de operațiuni Felbermayr din Lanzendorf (Austria).

Cu o înălțime de lucru de 90 de metri și o întindere laterală de până la 42 de metri, platforma montată pe camionul P 450 a fost utilizată în ultimele săptămâni în numeroase aplicații, de la întreținerea și repararea turbinelor eoliene la servicii pentru uzinele petrochimice.

Stephan Lux, șofer la Felbermayr, este deja încântat după câteva săptămâni de utilizare: ”Primele impresii despre vehicul sunt foarte pozitive, iar caracteristicile dinamice ale lui Scania P 450 sunt minunate”.

Adaugati comentariu