Seria specială T High Renault Sport Racing

Renault Trucks și Renault Sport Racing și-au combinat expertiza pentru a produce modelul T High Renault Sport Racing. Seria specială, care vine în nuanța galben Sirius, culoarea emblematică a echipei de Formula 1 Renault Sport Racing, este limitată la 99 de unități.
T High Renault Sport Racing

Noua ediție limitată a vârfului de gamă pentru transporturi pe distanțe lungi va fi produsă Renault Trucks din Bourg-en-Bresse. Camionul are un aspect deopotrivă sportiv și elegant, datorat combinației dintre nuanțele galben Sirius și negru, tipic modelelor Renault Sport.

Oglinzile laterale ale lui T High Renault Sport Racing au primit o vopsea neagră lucioasă, ca și grila frontală. Combinația galben-negru apare și pe deflectoarele laterale. Firește, fiecare camion din această serie limitată va avea un număr de identificare.

Cabina a fost de asemenea proiectată special, având echipamente de top și aceeași combinație galben-negru de la exterior. Scaunele Recaro și volanul sunt îmbrăcate în piele neagră cu cusături galbene. Patul și covorașele au și ele cusături galbene, bordul are un aspect care imită fibra de carbon, iar gurile de ventilare sunt vopsite în galben. Pentru a completa aspectul sportiv, centura de siguranță are o margine galbenă.

T High Renault Sport Racing combină confortul cu performanța și plăcerea la condus. Sub cabina cu podea complet plată se regăsește motorul de 13 litri în versiunea sa de 520 CP, cuplat la o cutie de viteze automatizată Optidriver.

Adaugati comentariu