Cooperare între Krone și Schmitz în domeniul telematicii
Home Remorci Cooperare între Krone și Schmitz în domeniul telematicii
RemorciServicii

Cooperare între Krone și Schmitz în domeniul telematicii

10

Doi dintre cei mai importanți producători de remorci din Europa, Krone și Schmitz Cargobull, și-au deschis interfețele standardizate față de sistemele telematice ale celuilalt partener.Astfel, companiile de transport care utilizează sisteme telematice de la Schmitz Cargobull sau Krone pot accesa datele provenite de la toate vehiculele cu un singur click, indiferent de sistemul telematic instalat și de portalul telematic utilizat.

Cooperarea dintre Krone Telematics și Cargobull Telematics a fost dezvăluită într-o declarație comună a celor doi producători. De câștigat vor avea clienții comuni, care au în flote atât remorci Krone, cât și Schmitz Cargobull. Aceștia vor putea verifica datele de la remorci mai rapid și își vor administra flotele mai eficient.

”Pentru companiile de transport, standardizarea, consolidarea datelor și interfețele deschise devin din ce în ce mai interesante. Evaluarea continuă a datelor de la remorci susține procesele logistice și contribuie la reducerea costurilor interne ale companiilor de transport. Monitorizarea, securizarea și urmărirea încărcăturii devin tot mai importante pentru procesele automatizate legate de remorcă. Facem acum acest lucru posibil prin compatibilitatea dintre sistemele telematice Cargobull și Krone. Fiecare client poate verifica datele în portalul preferat”, au spus, într-o declarație comună, Ralf Faust, Director General al Krone Service, și Marnix Lannoije, Director General al Cargobull Telematics.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...