Cooperare între Krone și Schmitz în domeniul telematicii

Doi dintre cei mai importanți producători de remorci din Europa, Krone și Schmitz Cargobull, și-au deschis interfețele standardizate față de sistemele telematice ale celuilalt partener.
Cooperare între Krone și Schmitz în domeniul telematicii

Astfel, companiile de transport care utilizează sisteme telematice de la Schmitz Cargobull sau Krone pot accesa datele provenite de la toate vehiculele cu un singur click, indiferent de sistemul telematic instalat și de portalul telematic utilizat.

Cooperarea dintre Krone Telematics și Cargobull Telematics a fost dezvăluită într-o declarație comună a celor doi producători. De câștigat vor avea clienții comuni, care au în flote atât remorci Krone, cât și Schmitz Cargobull. Aceștia vor putea verifica datele de la remorci mai rapid și își vor administra flotele mai eficient.

”Pentru companiile de transport, standardizarea, consolidarea datelor și interfețele deschise devin din ce în ce mai interesante. Evaluarea continuă a datelor de la remorci susține procesele logistice și contribuie la reducerea costurilor interne ale companiilor de transport. Monitorizarea, securizarea și urmărirea încărcăturii devin tot mai importante pentru procesele automatizate legate de remorcă. Facem acum acest lucru posibil prin compatibilitatea dintre sistemele telematice Cargobull și Krone. Fiecare client poate verifica datele în portalul preferat”, au spus, într-o declarație comună, Ralf Faust, Director General al Krone Service, și Marnix Lannoije, Director General al Cargobull Telematics.

Adaugati comentariu