Primele MAN TGX din noua generație livrate în România
Home Camioane Primele unități MAN TGX din noua generație livrate în România
Camioane

Primele unități MAN TGX din noua generație livrate în România

58

Noua generație MAN TGX a ajuns în România. Primele unități TGX au fost livrate în țara noastră către compania de transport Florea Grup.Florea Grup este una dintre cele mai mari companii din Transilvania și activează de peste 20 de ani în segmentul de distribuție. Compania, client tradițional al mărcii MAN, a devenit de curând unul dintre primii utilizatori ai noii generații TGX. Florea Grup deține o flotă de peste 85 de camioane MAN care sunt utilizate pentru transportul intern de distribuție materiale de construcții.

Primele două unități livrate în România sunt modele MAN TGX 18.470 4X2 BL SA. Autotractoarele sunt dotate cu noua cabină GM, motor diesel MAN D2676 LF79, Euro 6D, 470 CP, cutie automată MAN TipMatic 14.27DD, comandă Infotainment MAN SmartSelect cu ecran tactil și taste de acces direct, unitate de operare MAN EasyControl LongHaul cu 4 funcții (operabil din exterior atunci când ușa este deschisă).

Florea Grup a fost convinsă de atributele noii generații de camioane MAN, atât prin standardele atinse în ceea ce privește confortul, siguranța, rentabilitatea, fiabilitatea, precum și prin serviciile de conectivitate și digitalizare. Un argument în plus l-a reprezentat faptul că locul de muncă inovator al șoferului a câștigat două premii de design. Economisirea potențială a combustibilului a fost confirmată de test driveul TÜV Süd, precum și de feedback-ul excelent din partea clienților internaționali care folosesc deja noua generație de camioane MAN.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Renault Trucks, Jumbo și SVZ testează prototipul electric „Oxygen”

Renault Trucks își continuă activitatea de cercetare și dezvoltare cu camionul său...

CamioaneNoutati

CNAIR extinde în alte șase județe restricțiile impuse pentru camioanele cu masa mai mare de 12 tone

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) extinde în alte şase...

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...