O nouă soluție de la Schmitz Cargobull pentru volume mari

Schmitz Cargobull a prezentat o nouă generație a soluției de transport pentru volume mari, bazată pe un camion rigid și o remorcă, ambele cu sistem Mega și prelată Power Curtain.
O nouă soluție de la Schmitz Cargobull pentru volume mari

Noile versiuni M.CS de camion rigid și Z.CS de remorcă cu punți poziționate central oferă o sarcină utilă cu până la 500 kg mai mare. În plus, remorca este disponibilă acum cu prelata Power Curtain, fără șipci laterale. Încărcarea din spate a remorcii a fost de asemenea optimizată la noua generație.

Combinația Schmitz Cargobull pentru volume mari oferă un raport excepțional între preț și performanțe, grație numeroaselor sinergii generate de utilizarea a componentelor derivate de la semiremorcile cu prelată S.CS. Noua suprastructură Mega a preluat și aspectul semiremorcilor mărcii, iar multe dintre piesele de schimb sunt comune.

În transportul de mărfuri paletizate sau ambalate, combinația dintre camionul rigid M.CS și remorca Z.CS impresionează prin volumul mare, combinat cu manevrabilitatea în operarea pe drumuri înguste și centrele urbane. Ca și la semiremorca cu prelată, suprastructura camionului are un plafon cu înălțime ajustabilă manual. Astfel, capacitatea de încărcare poate fi modificată după nevoie. Noile generații M.CS și Z.CS pot fi echipate și cu plafonul cu prelată ranforsată, care nu necesită susținere în interiorul spațiului de marfă.

Rezistența suprastructurii înalte a fost certificată în standard DIN EN 12642 Code XL. Gama largă de soluții de securizare a mărfii este demonstrată de certificările opționale disponibile pentru Daimler 9.5, VDI 2700 (băuturi) sau transport de anvelope.

Combinația oferă spațiu pentru până la 38 de europaleți. Clienții beneficiază de timpi mai mici de încărcare-descărcare, manevrare mai sigură și transporturi mai eficiente. Oportunitățile deschise de noul sistem modular M.CS/Z.CS sunt benefice pentru clienții care se bazează pe încărcarea și descărcarea din spate, deoarece lățimea a fost mărită, iar podeaua susținută de arcuri se întinde pe aproape toate lățimea suprastructurii.

Adaugati comentariu