Containere cu dușuri pentru șoferi în Renania de Nord – Westfalia

Autoritățile din Renania de Nord - Westfalia (NRW) au inițiat un proiect pilot pentru îmbunătățirea condițiilor de lucru, prin instalarea a mai multe containere cu dușuri pentru șoferi de camion.
Containere cu dușuri pentru șoferi în Renania de Nord - Westfalia

Pe autostrada A 40, lângă Neukirchen-Vluyn, 10 dușuri noi sunt disponibile, în ambele sensuri. Ele pot fi folosite gratuit de către șoferii profesioniști.

Proiectul își propune să îmbunătățească situația atât în parcările mari, cu facilități sanitare folosite de foarte mulți șoferi, cât și în parcările mici, care nu dispun de dușuri. Primele containere cu dușuri pentru șoferi de camion au fost instalate într-o parcare gratuită din regiunea Rinul Inferior.

Containerele cu dușuri fac parte dintr-un proiect al Ministerului Federal de Transport din Germania de a susține industria de logistică. Primele containere cu dușuri au fost instalate în luna aprilie pe o autostradă din Baden-Württemberg și au fost primite foarte bine de către șoferi.

În prezent, alte containere sunt în curs de instalare în 20 de locații selectate, în parcări neadministrate de pe autostrăzi. Containerele vor fi instalate lângă toalete.

Citește și:

Șoferilor de camion nu trebuie să le fie interzis din nou să utilizeze toaletele, după reluarea activităților

Reportaj Euronews: Șoferii de camion din est sunt exploatați

O asociație din Spania cere ca șoferii să nu mai facă încărcare și descărcare

Noi măsuri de relaxare din 15 iunie. Se redeschid mall-urile, dar fără restaurante şi locuri de joacă

Adaugati comentariu