Comandă pentru 22 de autobuze electrice MAN Lion’s City E

Nobina, cel mai mare operator de autobuze din Scandinavia, a făcut o comandă pentru 22 de autobuze electrice MAN Lion’s City E, care vor fi folosite în Malmö.
Comandă pentru 22 de autobuze electrice MAN Lion’s City E

Cu o medie de vârstă de doar 36 de ani, Malmö este unul dintre cele mai tinerești orașe din Suedia. Un loc modern și inovator, iar transportul public nu putea face excepție. Nobina Sverige AB a comandat recent 22 de unități Lion’s City E, devenind prima companie din Scandinavia care comandă autobuze electrice MAN.

”După cererea de 17 unități MAN Lion’s City E plasată de compania de transport public VHH, primim o nouă comandă majoră pentru autobuzul nostru electric. Este o dovadă clară a interesului pentru tehnologiile moderne de transport la nivel internațional”, a declarat Rudi Kuchta, șeful diviziei de autobuze al MAN Truck & Bus.

Autobuzele vor fi livrate în mai 2021 și vor intra în operare la mijlocul lunii iunie a anului viitor. Vehiculele de 12 metri lungime dispun de baterii cu o capacitate totală de 480 kWh. Ele pot transporta până la 88 de pasageri, silențios și fără emisii. Confortul pasagerilor este desăvârșit de sistemele inovatoare de iluminare și climatizare.

Cu aproximativ 7.600 de angajați și venituri anuale de 840 de milioane de euro, Nobina este cel mai mare operator de autobuze din Europa de Nord. Zilnic, compania transportă peste 1 milion de pasageri în Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca. Compania are o flotă de aproximativ 3.700 de vehicule, dintre care peste 500 produse de MAN.

Adaugati comentariu